Britt Dekker haalt uit naar kritische columnist Angela de Jong

De blondine laat niet zomaar over zich heenlopen

Het nieuwe tv-programma Opgezadeld met Britt verscheen onlangs voor het eerst op de televisie. Kijkers genoten van het enthousiasme van Britt Dekker en op social media verscheen er nauwelijks een negatieve opmerking, wat voor de blondine als een enorm compliment aanvoelde. Tot Britts verbazing verscheen er wel negatief bericht van columnist Angela de Jong – die een hele andere kijk op het programma had. Britt liet het daar niet bij. 

“Velen kennen haar niet, maar in ons vak heb je Angela”, deelt Britt op Instagram.

Angela de Jong

Ondanks dat eigenlijk alle kijkers met veel genot naar de eerste uitzending hadden gekeken, ervoer Angela dit op een hele andere manier. “Opgezadeld met Britt is ongeveer even spannend als kijken naar het groeien van gras. Er gebeurt namelijk niets”, schrijft Angela in haar column. “Bovendien vraag ik me inmiddels af hoe echt Britt Dekker nog is (…) Britt geloof ik eerlijk gezegd niet meer (…) Wie zich al tien jaar staande houdt in de listige tv-wereld, is bepaald geen dom blondje.”

Instagram

Op Instagram laat de blondine weten dat ze het er deze keer niet bij laat. “Velen van jullie kennen haar niet, maar in ons vak heb je Angela”, legt Britt uit. “Dat is een vrouw die werkt voor een grote krant en stukjes over programma’s schrijft. Wat ze vaak probeert en doet is presentatoren en programma’s kapotmaken met haar stukjes. Soms schrijft ze zoveel over een bepaald iemand dat diegene daar helemaal aan onderdoor gaat.”

Roast

Onder de column van Angela blijft het echter niet rustig. Ook Britt had dit in de gaten: “Ze heeft nu een lullig stuk geschreven over mij en het programma opgezadeld, maar het gave is, onder haar eigen stuk wordt ze nu zelf geroast ipv andersom.” Britt voegt nog toe: “Verder wil ik niks lulligs over haar schrijven, want ze krijgt heel veel geld betaald om die stukjes te schrijven en ze probeert ook maar een gezin te runnen, en het zal verder ook geen verkeerd mens zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Velen van jullie kennen haar niet, maar in ons vak heb je Angela. Dat is een vrouw wat werkt voor een grote krant en stukjes over programma’s schrijft. Wat ze vaak probeert en doet is presentatoren en programma’s kapot te maken met haar stukjes. Soms schrijft ze zoveel over een bepaalt iemand dat diegene daar helemaal aan onder door gaat. Ik lees het vaak met een steen in mijn maag omdat je dat diegene niet gunt. Ze heeft nu een lullig stuk geschreven over mij en het programma opgezadeld, ?maar het gave is, onder haar eigen stuk wordt ze nu zelf geroast ipv andersom?Verder wil ik niks lulligs over haar schrijven want ze krijgt heel veel geld betaald om die stukjes te schrijven en ze probeert ook maar een gezin te runnen, en het zal verder ook geen verkeerd mens zijn, maar ik ben meer van mening dat je beter nooit over de rug van anderen kunt scoren. Ik wilde er al heel lang wat over zeggen maar dan ben je toch bang dat ze jou ook pakt, maar dat is nu toch al het geval. Al had ik het niet verwacht omdat ik geen één negatieve reactie had gelezen over het programma en dat is heel zeldzaam in deze tijd, dus extra gaaf was dat! ? Scoren over de rug van een ander moet nooit de drijfveer zijn voor een mooie bankrekening. Maar goed wie ben ik om iets over bankrekeningen te zeggen, ik kies voor een paard en kinderprogramma’s bij @NPOZAPP ????

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Lees ook: Akkefietje in de studio: ruzie tussen TVOH-coaches Lil’Kleine en Anouk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube