Volgers Britt Dekker onder de indruk van bikinikiekje op Instagram

britt dekker bikinikiekje instagram

De foto maakt veel indruk op haar volgers

Quarantainekilo’s? Die zijn bij Britt Dekker nergens te bekennen. De blondine deelde onlangs een bikinikiekje op Instagram die veel indruk maakte op haar volgers. In een oranje bikini laat Britt Dekker haar fitte lijf zien. Hoe ze dit voor elkaar krijgt? Volgers vragen het zich af. 

‘Horseriding & fries’

In een feloranje bikini poseert Britt Dekker voor de spiegel. De blondine schrijft onder haar foto: ‘Horseriding & Fries’. Hoogstwaarschijnlijk omdat dit twee van haar favoriete dingen in het leven zijn. Haar volgers zijn echter onder de indruk van haar lijf. Zo reageren onder andere Dionne Slagter en Tygo Gernandt met ‘Killerbody’ en ‘Wat een liiiijfff!!’

Volgers maken zich ongerust

Er verschijnen niet alleen positieve reacties onder de foto van Britt. Omdat fans zich zorgen maken om het ‘dunne lijf’ van Britt, voeren ook bezorgde reacties de boventoon. Dit komt doordat Britt vroeger kampte met een eetstoornis. In een eerder interview met Flair gaf de blondine aan dat haar eetgedrag de verkeerde kant op ging, nadat ze op Instagram foto’s van Victoria Secret-modellen zag. Britt Dekker woog destijds nog maar 46 kilo. “Je kon mijn ribben tellen, maar ik had zelf niet door hoe dun ik was – ik dacht alleen maar: yes, nu sta ik een keer mooi op Instagram”, vertelde de blondine destijds aan Flair. Het was haar vriend Max die ervoor zorgde dat Britt haar eetgedrag aanpakte.

View this post on Instagram

Horseriding & Fries ????#summer #sun

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on

Lees ook: Dit is waarom je een autosleutel tegen je hoofd moet houden voor beter bereik

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk