Britt Dekker trakteert Instagram-volgers op kiekje van afgetrainde lichaam

Britt Dekker

Haar volgers zijn onder de indruk van de foto

Britt Dekker houdt haar fans graag op de hoogte over wat er speelt in haar leven. Dit doet ze onder andere door kiekjes te plaatsen op Instagram. De ene keer post ze een foto van haarzelf met haar paard en de andere keer pronkt ze met een plaatje uit de oude doos. Momenteel is de 28-jarige blondine in Frankrijk. De start van haar vakantie trapt ze af met een bikinifoto.

Lekker zonnen

Het lijkt erop dat Britt van plan is om lekker te zonnen in Frankrijk. Zo is op een nieuwe foto op Instagram te zien dat de Zappsport-presentatrice haar paardrijbroek heeft ingeruild voor een turquoise bikini. “Hallo Frankrijk”, schrijft de blondine in de caption. Veel volgers wensen Britt een fijne vakantie, maar uit de vele berichten is ook op te maken dat haar fans onder de indruk zijn van haar afgetrainde lichaam.

Complimentenregen

Dat Britt zich weleens in het zweet werkt in de sportschool, moge duidelijk zijn. Britt ontvangt vele complimenten over haar strakke voorkomen. “Knappie”, schrijft Wendy van Dijk. “Holy moly dat lijf”, reageert Pauline Wingelaar. Ook Gordon Heuckeroth doet een duit in het zakje en schrijft: “Killer body!!” Vervolgens grapt Jan Versteegh dat Britt een “lekker pakje” aanheeft.

View this post on Instagram

? ?E??O ?????E ??

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on

Lees ook: 8 tips voor een onvergetelijke vakantie in eigen land

Bron: Instagram Britt Dekker | Beeld: ANP, Patrick Harderwijk