Lief: Britt Dekker laat droom dochter Wendy van Dijk uitkomen 

Britt Dekker

‘Soms komen dromen uit’, schrijft Wendy bij een video van de gebeurtenis 

We kennen Britt Dekker allemaal als presentatrice van programma’s als We Want More en Wie van de 3. Naast televisie heeft Britt nog een grote passie: paarden. En dat ze een echte kindervriend is, blijkt maar weer uit een prachtig gebaar voor de dochter van Wendy van Dijk. 

Grote trots 

Bij de jongere doelgroep is Britt vooral bekend van haar YouTube-kanaal Paardenpraat. Naast haar drukke werkzaamheden voor televisie, is ze dan ook liefst bezig met paarden en paardrijden. Haar eigen paard, George, is haar grote trots. Samen met George heeft de presentatrice al diverse wedstrijden gereden, waaronder het NK Dressuur. Ook de 11-jarige dochter van Wendy van Dijk, Lizzy, is groot fan van Britt — en dan vooral van haar paard George. 

Droom uitgekomen 

Lizzy haar grote droom was dan ook om een keer op het paard van Britt te rijden, en dat is gelukt! Britt besloot om Lizzy’s droom werkelijkheid te laten worden. “Soms komen dromen uit”, schrijft moeder Wendy bij een filmpje van haar dochter die op George rijdt. “Lizzy mocht rijden op het droompaard George van Britt Dekker. Kijk haar gaan!!”. Wendy is duidelijk ontzettend trots op haar dochter. 

Dankbaar 

Van Dijk is haar collega-presentatrice erg dankbaar voor deze kans. “Je maakt vele dromen waar van paardenmeisjes en geeft ze mega veel verantwoordelijkheid én vertrouwen”, besluit Wendy. “George de superheld”, reageert Britt vrolijk onder het filmpje met een hartje. Andere volgers complimenteren Lizzy voor hoe ze rijdt: “Wat een mooie en rustige zit heeft deze meid! Ziet er super uit!” Ook zijn er vele (moeders van) paardenmeisjes jaloers op de kans die Lizzy krijgt. “Dat zou mijn dochter ook wel willen. Ze is poepiejaloers”, schrijft een volger. 

Lees ook: Britt Dekker trakteert Instagram-volgers op kiekje van afgetrainde lichaam

Bron: RTL Boulevard, Instagram Wendy van Dijk | Beeld: Videostill YouTube PaardenpraatTV