Broer van Gordon vertelt openhartig over familieband

 gordon
Johny vertelt over zijn band met Gordon

Vorig jaar was het niet allemaal koek en ei tussen Gordon en zijn broer Johny. De twee kregen onenigheid nadat de openhartige biografie van Gordon uitkwam, waar de zanger en presentator niet bepaald een blad voor de mond nam. Gelukkig is de relatie tussen de twee weer iets beter geworden, maar het gaat nog steeds niet over rozen.

Johny kreeg vorige week een hartinfarct.

Hartinfarct

Gelukkig was de band tussen Gordon en Johny Heuckeroth weer iets hechter geworden, want de familie kreeg een grote schrik: Johny bezweek onder een hartinfarct en moest meteen opgenomen worden in het ziekenhuis. Gordon zat op dat moment in Zuid-Afrika, maar bood aan om gelijk terug te vliegen. “Hij wilde meteen weer naar me toe komen, maar dat hoefde van mij niet”, vertelt Johny aan Story. “Ik heb hem aan de telefoon gerustgesteld, ik ben met de schrik vrijgekomen”, meldt Johny.

Contact

In Gordons autobiografie spreekt hij over seksueel misbruik in zijn jeugd, waar zijn hele gezin volgens hem slachtoffer van was. Zus Lydia is hier ziedend over, zij zegt dat dit absoluut niet waar is. Gordon en Johny hebben inmiddels weer met mondjesmaat contact, maar de rest van de familie wil nog steeds niet met Gordon omgaan. Ook heeft het hartinfarct van Johny er niet voor gezorgd dat de familie wel weer praat. “Maar,” zegt Johny, “er is geen sprake van ruzie.”

Gefrustreerd

Hoewel het contact tussen Johny en Gordon is verbeterd, zitten er nog steeds veel dingen dwars bij Johny. Zo zeggen roddelbladen vaak dat Gordon Johny veel heeft geholpen op financieel vlak, iets wat volgens Johny volstrekt onwaar is. “Gordon heeft mij nooit geholpen. Hij heeft geen geld in mijn zaak gestoken. Dat is een broodje aap-verhaal. Alles wat ik hier doe, doe ik zelf. Gordon zit er met geen euro in. Nooit gezeten ook. Weet je hoe irritant dat is, die verhalen? Als ik een nieuwe auto koop, zeggen ze: Die heeft hij vast van zijn broer gekregen. Daar word ik doodmoe van.”

Lees ook: Zo ziet de moeder van Yolanthe Sneijder-Cabau eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Videostill