Zo ziet de moeder van Yolanthe Sneijder-Cabau eruit

Yolanthe Cabau

De appel valt niet ver van de boom

Yolanthe Sneijder-Cabau pronkt regelmatig met plaatjes van haar familie op Instagram. Zo plaatst ze regelmatig foto’s van haar zoontje Xess Xava. Haar moeder is wat minder vaak te zien op haar social media-account, maar dat betekent niet dat ze geen goede band hebben. Integendeel.

Yolanthe noemt haar moeder een engel.

Hechte band

Als Yolanthe een foto van haar moeder deelt, zet ze haar moeder graag in het zonnetje. Zo deelde zette ze al eens bij het plaatje: “God heeft me de liefste engel gestuurd om mijn moeder te zijn. Ik ben zo blij dat ik jou heb, mama. Bedankt dat je er altijd voor me bent en dat je laat zien wat belangrijk is in het leven.” Tevens deelde Yolanthe laatst ook een foto waarop ze met haar moeder en zoontje op de foto staat, wat ontzettend schattig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn lieve mama en mijn lieve kindje ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Familie

Yolanthe komt op 19 maart 1985 ter wereld op Ibiza. Ze is de dochter van de Spaanse Xavier Cabau, die in 2007 overleed. Haar moeder is de Nederlandse Richarda van Kasbergen. Omdat haar vader Spaans is kreeg ze een dubbele achternaam: Cabau-Van Kasbergen. De 33-jarige actrice en presentatrice is gezegend met twaalf broers en zussen, vijf van hen zijn eigenlijk haar halfbroers- en zussen uit het tweede huwelijk van haar vader. In 2010 stapte ze in Toscane in het huwelijksbootje met voetballer Wesley Sneijder en veranderde ze haar naam naar Yolanthe Snijder-Cabau.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy New year dear followers!! ? I wish for you that all your dreams may come true ? hugs, smiles and kisses from our family to yours! ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Lees ook: Freek Vonk doet boekje open over breuk met Eva Jinek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Yolanthe Cabau | Beeld: videostill