Lekker warm: bij deze budgetwinkels koop je vanaf nu een elektrische deken

Dankzij deze deken weet jij niet eens meer hoe kou eigenlijk voelt

Ben jij het type dat elke avond bibberend op de bank zit? Grote kans dat jij en je kleedje samen vele uren doorbrengen op de bank. Dit is natuurlijk heerlijk, maar kan nog beter. Want wanneer de temperaturen écht gaan dalen moeten we het grootser aanpakken. Dus voordat jij je ijsklompjes probeert op te warmen aan je partner – die het hoogstwaarschijnlijk nooit koud heeft – kan je ook kiezen voor een elektrische deken. En wij weten waar je die kunt scoren!

De Aldi, Lidl en Action bieden de oplossing.

Nooit meer koud

Bij de budgetwinkels Aldi, Lidl en Action scoor je een elektrische deken mét ‘voetzakfunctie’. Door de voetzakfunctie zijn koude voeten niet meer aan de orde, want door de drukknoopjes onderaan je deken blijft-ie goed om je voeten zitten. Want hoe warmer je voeten, hoe warmer jij het hebt, toch?

Variaties

De deken bevat 9 timerstanden, 9 temperatuurstanden en overhittingsbeveiliging. Met deze overhittingsbeveiliging voorkom je dat het te heet wordt onder de deken. Wel zo handig wanneer je per ongeluk in slaap valt. De deken is 130 x 180 cm groot en heeft een snoer met een lengte van ca. 2.5 meter. De elektrische deken koop je in het blauw (met sterren), lichtgrijs (met sterren) en in effen donkergrijs. Pluspunt: je kunt ‘m gewoon in de wasmachine gooien.

Prijzig

De grote vraag is natuurlijk: wat betaal je voor zo’n behaaglijk kleedje. Deze nieuwe beste vriend gaat je zo’n 39,99 euro kosten. Niet héél goedkoop voor een kleedje, maar denk eens aan je stookkosten. De verwarming zet je gewoon een tandje lager, aangezien jij genoeg hebt aan je eigen elektrische deken.

Lees ook: Deze ‘normale’ kersttrui gaat heel het internet over om hilarische reden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: WANT | Beeld: Unsplash, Aldi