Deze ‘normale’ kersttrui gaat heel het internet over om hilarische reden

kersttrui

Heel het internet is in de ban van deze hilarische kersttrui

De meest gezellige tijd van het jaar komt er weer aan. Dit ontgaat menig webshop niet, aangezien kersttruien al ruim van tevoren worden aangeboden. Over het algemeen bestaan deze prints uit kerstballen, slingers en hier en daar een rendier. Maar deze variant? Die ging heel het internet over. Wij vinden de reden hilarisch.

‘Wees alleen niet verbaasd als iemand je net iets te lang aanstaart als je het ontwerp aanhebt’, klinkt het op Twitter.

Foutje

Het Britse merk Fat Face bracht onlangs een hippe kersttrui uit, met een redelijk ‘normale’ kerstprint. Alhoewel, dat lijkt op het eerste gezicht misschien zo. Mensen op Twitter merkten al gauw op dat de print op deze trui veel weg had van een lange rij met borsten en rode tepels. ‘Ik denk niet dat ze echt goed na hebben gedacht over het patroon’, schrijft iemand op het forum Mumsnet. 

‘Merry titmas’

Het duurde niet lang voor de kersttrui heel het internet over ging. Twitteraars konden het niet laten en maakten de ene na de andere hilarische grap. ‘Dit is meer ’titwear’ dan ‘knitwear” en ‘Wees niet verbaasd als iemand je net iets te lang aanstaart als je het ontwerp aanhebt’, klinkt het in de reacties op Twitter.

Donatie

Gelukkig konden de makers van de ’titwear’ kersttrui er zelf ook om lachen. Op Twitter laten ze echter wel weten dat deze rij borsten niet met opzet op de trui zijn afgebeeld. Echter laten ze het hier niet bij. Fat Face laat op Twitter weten dat 10 procent van de opbrengst van deze populaire trui gedoneerd gaat worden aan CoppaFeel!, een organisatie die zich inzet tegen borstkanker.

Lees ook: Robin Martens voelt zich ‘sterker dan ooit’ na incident met politieagent

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash