BzV-Annemiek blikt terug: ‘Ik voelde me toch een partijtje mislukt’

Het Boer zoekt Vrouw-avontuur van de boerin liep niet zoals gepland 

Haar deelname aan Boer zoekt Vrouw was voor Annemiek (26) een achtbaan. In Vrouw vertelt de boerin dat haar avontuur niet helemaal liep zoals gepland. Ze eindigde het programma zonder geliefde aan haar zijde, maar leek daarna haar perfecte match te vinden in Charlie. Zijn ze nog samen? En hoe kijkt Annemiek terug op BzV? 

Goede hoop

Annemiek had uit zichzelf niet zo snel meegedaan aan Boer zoekt Vrouw, vertelt ze in Vrouw. “Begrijp me niet verkeerd, ik vond het een fantastische ervaring, maar ik ben nog maar 26. Jezelf op die leeftijd opgeven, komt toch wat wanhopig over”, legt de boerin uit. Toch had ze goede hoop dat ‘hij’ ertussen zou zitten. Helaas was dat niet het geval. “Toen alle mannen waren vertrokken en ik alleen aan de keukentafel zat, voelde ik me toch een partijtje mislukt.” 

Niet hoteldebotel 

Annemiek vertelt dat ze ‘echt geprobeerd’ heeft om al haar mannen een kans te geven, toch sprong er vanaf het eerst moment maar één man echt uit. “Voor mij was het na de speeddate al duidelijk dat áls de vonk zou overslaan, dat met Erik zou zijn.” Helaas bleek al snel dat een relatie met Erik er ook niet in zat voor Annemiek. Zijn eigen bedrijf was te ver weg. “Als je hoteldebotel bent, valt er nog wel een mouw aan te passen, maar dat was niet het geval.”

Zelfstandige vrouw 

Na het Boer zoekt Vrouw-avontuur leek Annemiek dan toch haar perfecte match te hebben gevonden, in Charlie. Uiteindelijk hield die relatie ook geen stand. “We hadden andere ideeën over een relatie”, legt de boerin uit. “Ik ben een zelfstandige vrouw en wil dat ook blijven, ik vind niet dat je alles samen moet doen of alles moet overleggen. Ik moet alleen een man zien te vinden die dat aankan.” 

Op 25 december zien we Annemiek en de rest van de boeren terug in de speciale Boer zoekt Vrouw Kerstspecial, om 21.45 uur op NPO1. 

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-kandidaat Erik heeft toch de liefde gevonden

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO-NCRV, Linelle Deunk