BzV-Annemiek doet mee aan nieuw seizoen Expeditie Robinson

Annemiek

En ook déze drie kandidaten zijn onthuld

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson staat op het punt van beginnen en langzamerhand worden alle kandidaten onthuld. Boerin Annemiek, bekend van Boer Zoekt Vrouw, is één van hen, dat is vandaag onthuld. De boerin heeft haar boerderij tijdelijk ingeruild voor een onbewoond eiland in Kroatië. 

Expeditie Robinson

Eerder deze week deelde Expeditie Robinson een cryptische post op Instagram, met vier silhouetten en aanwijzingen naar de volgende deelnemers. Veel volgers dachten toen al dat Annemiek Koekoek één van de deelnemers zou zijn – en dat blijkt te kloppen! Vandaag is bekend geworden dat de boerin meedoet aan het nieuwe seizoen. “YES EINDELIJK mogen wij het zeggen: ik heb meegedaan aan Expeditie Robinson!!”, schrijft ze vol enthousiasme op Instagram.

Veel hulp

Voor de meeste deelnemers is het een hele opgave om hun deelname geheim te houden en hun dagelijkse leven door te laten draaien. Voor Annemiek is dit, met een boerderij, natuurlijk nog nét iets lastiger. Op Instagram legt de boerin uit hoe ze dat heeft gedaan. “Ik zeg wij want er zijn veel mensen voor nodig om te verbloemen dat de boerin niet thuis is. Een hele groep mensen heeft zich een slag in de rondte gewerkt en gelogen om ervoor te zorgen dat ik mee kon doen aan dit grote avontuur”, legt ze uit. Zo hebben er mensen voor haar dieren gezorgd en had iemand “er bijna een dagtaak aan om te doen alsof ze mij was”, schrijft ze lachend. “Dankbaar ben ik voor mijn vrienden en familie die dit hebben mogelijk gemaakt voor mij.”

 

Andere deelnemers

Naast Annemiek zijn ook de andere drie deelnemers die schuilgingen achter de silhouetten onthuld. Het ging om YouTuber Robbert Rodenburg, actrice Britte Lagcher en rapper Defano Holwijn. Eerder werd al bekend dat Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst en Eva van de Wijdeven meedoen aan het avontuur. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op 29 augustus van start. Dit jaar is het survivalprogramma twee keer per week te zien, op zondag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees ook: BzV-Annemiek blikt terug: ‘Ik voelde me toch een partijtje mislukt’

Bron: RTL Nieuws, Instagram Annemiek | Beeld: KRO-NCRV/Linelle Deunk