Even loeren: zo zag Camila Parker Bowles er vroeger uit

Zo zag de hertogin van Cornwall eruit

Camilla en prins Charles hebben een lange geschiedenis samen. Camilla en de prins leerden elkaar kennen in 1972 en kregen een relatie. Charles ging echter maar niet op één knie en Camilla besloot verder te gaan. Ze werd verliefd op legerofficier Andrew Parker Bowles met wie ze in het huwelijksbootje stapte en twee kinderen kreeg. Charles ontmoette Diane en trouwde in 1981 met haar, maar hij kon Camilla maar niet vergeten.

Prins Charles en Camilla zijn inmiddels dertien jaar getrouwd.

Scheiding

In 1992 gingen Charles en Diana uit elkaar. Het duurde echter een paar jaar tot de scheidingspapieren officieel getekend waren. In 1996 waren ze officieel van elkaar gescheiden. Andrew Parker Bowles kwam erachter dat Camilla tijdens het huwelijk een affaire had met de kroonprins van Engeland en besloot ook een einde aan het huwelijk te breien. Camilla kreeg de schuld van de scheiding tussen Charles en Diane en kreeg daarom de bijnaam ‘de Rottweiler.’

Acceptatie

Toen Diana in 1997 overleed, bleef Camilla maandenlang noodgedwongen uit de openbaarheid, maar na een tijdje werd ze weer samen met Charles gespot. In 2000 ontmoette ze haar toekomstige schoonmoeder Elizabeth voor het eerst en op 9 april 2005 gaven ze elkaar het jawoord. De hertogin heeft een lange weg afgelegd en langzamerhand is het Britse volk haar gaan accepteren, al blijft een deel haar als echtbreekster zien. Camilla is sinds haar jonge jaren niet heel veel veranderd, zo zag de hertogin eruit als twintiger.

jongecamilla

jongecamilla

Lees ook: Prins Harry over Meghan Markle: ‘Ik wist dat ik mijn best moest doen toen ik haar voor het eerst dag’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Daily Mail | Beeld: Wikimedia Commons, Kevin Boyes