Carlo Boszhard steekt MAFS-Chantal een hart onder de riem vanwege reacties op social media

mafs-chantal carlo boszhard

De blondine krijgt flink wat over zich heen op social media

Sinds het nieuwe seizoen van Married At First Sight van start is gegaan, praten we eigenlijk nergens anders meer over. Al verschillende koppels hebben elkaar het jawoord gegeven, waaronder Chantal en Henk. Heel Nederland laat zich op social media uit over de opvallende MAFS-Chantal. Carlo Boszhard neemt het voor de blondine op en steekt Chantal een hart onder de riem. 

Geknipt voor de televisie

In de nieuwste column voor Televizier deelt Carlo Boszhard zijn bevindingen over het nieuwe seizoen van Married at First Sight en steekt hij Chantal een hart onder de riem. Volgens de presentator is het hartstikke normaal dat kijkers hun meningen over de opvallende Chantal delen op social media. “Je bent uitgesproken en authentiek en dus geknipt voor televisie. Saaiheid en rechttoe rechtaan zijn de doodsteek van televisie en vooral voor Twitter”, schrijft Carlo over MAFS-Chantal.

MAFS-Chantal

Met haar grote liefde voor roze, uitgesproken mening en opvallende verschijning weet Chantal de aandacht wel naar zich toe te trekken tijdens de uitzendingen. “Dan gaat Twitter natuurlijk los en daarom prijs ik het team van Married At First Sight, dat je achter de schermen steunt. Dat moet ook, want je bent de ster van het programma”, schrijft Carlo Boszhard.

Peter van de Vorst

Presentator Carlo Boszhard heeft in dit nieuwe seizoen het stokje overgenomen van Peter van de Vorst. Ook hier had menig MAFS-kijker een sterke mening over op social media. “Ik ben me heus bewust van het feit dat ik geen Peter van der Vorst ben. Sommige kijkers vinden dat juist goed en andere moeten wennen. Maar ik heb, in tegenstelling tot jou, in de loop der jaren een schild kunnen opbouwen”, schrijft de presentator.

Lees ook: Fans weten het bijna zeker: Angela Schijf keert terug in GTST

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Videoland