Wil je zien: dit is de cast van The Passion 2020

the passion cast 2020

Onder andere Jan Kooijman, Trijntje Oosterhuis en Tim Akkerman stelen de show in The Passion 2020

Onlangs hebben EO en KRO-NCRV naar buiten gebracht welke BN’ers we dit jaar terugzien in The Passion. Niemand minder dan Tim Akkerman en Trijntje Oosterhuis vervullen de rollen van Jezus en Maria in het muzikale paasevenement. Daarnaast mogen ook Soy Kroon en Jan Kooijman zich omtoveren tot bijbelse figuren. 

The Passion 

Dit jaar vindt het muzikale evenement The Passion op 9 april plaats in Roermond. In deze jubileumeditie van The Passion neemt Johnny de Mol de rol van ‘verteller’ op zich. Soy Kroon en Jan Kooijman zijn te zien als de discipelen Judas en Petrus. Daarnaast zullen Tim Akkerman en Trijntje Oosterhuis de hoofdrollen op zich nemen, aangezien dit duo zich omtovert tot Jezus en Maria.

75 jaar bevrijding

Het thema van het paasevenement is 75 jaar bevrijding. The Passion geeft op haar eigen manier invulling aan dit onderwerp. Wel is duidelijk dat vrijheid en liefde de rode draad in het lijdensverhaal van Jezus zal zijn. The Passion wordt zoals ieder jaar uitgezonden op NPO 1, NPO Radio 2 en NPO Start om 20.30 uur.

Lees ook: Marco en Leontine Borsato zetten punt achter huwelijk van twintig jaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO-NRCV Beeldbank, Fotograaf: Stijn Ghijsen

Array