Déze celebs komen op de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Het wordt dé bruiloft van het jaar

De grote dag van prins Harry en Meghan Markle nadert in rap tempo: 19 mei is het zover en mogen de tortelduifjes elkaar het jawoord geven op Windsor Castle. De voorbereidingen zijn in volle gang en aan het samenstellen van de gastenlijst wordt veel aandacht besteed. Mel B van de Spice Girls praatte per ongeluk haar mond voorbij dat de meiden van de Spice Girls gaan optreden op de bruiloft, maar welke celebs zijn nog meer aanwezig op de bruiloft van het jaar?

Deze beroemdheden staan op de royal wedding guest list.

Serena Williams

Meghan Markle en Serena Williams zijn al zeker drie jaar goede vriendinnen. De twee leerden elkaar in 2014 kennen tijdens een football liefdadigheidsevent, zo weet Daily Mail. Destijds had Meghan nog een blog, The Tig, en daarop schreef ze vol lof over de vriendschap tussen haar en de tennislegende. Media speculeren er volop op los dat Serena 19 mei aanwezig is op de bruiloft.

De Suits-cast!

De cast en ‘key executives’ van hitserie Suits zijn allemaal uitgenodigd voor de royal wedding, zo weet een bron van tijdschrift Hello!. Na het draaien van zeven seizoenen Suits heeft Meghan nog steeds contact met haar oud-collega’s.

De Obama’s

Prins Harry had de eer om meerdere malen samen te werken met de Obama’s. De royal en de voormalig president van de VS en zijn vrouw werden goede vrienden. Helaas werd het Harry en Meghan afgeraden om Barack en Michelle Obama uit te nodigen voor hun bruiloft. Meghan en Harry nodigen de huidige president van de VS, Donald Trump, namelijk niet uit en dat zou de huidige band tussen Engeland en de VS niet ten goede komen. Desondanks hebben Meghan en Harry de Obama’s naar verluidt toch uitgenodigd, zo weet een bron die dicht bij de koninklijke familie staat. “Ze nodigen al hun vrienden uit en daar horen de Obama’s gewoon bij.”

Ed Sheeran

Er is nog niets bevestigd, maar er wordt volop gespeculeerd dat niemand minder dan Ed Sheeran een paar liedjes op de bruiloft ten gehore zal brengen. Ed liet eerder al eens weten dat -als hij wordt uitgenodigd- hij graag een paar liedjes wil spelen.

De ex vriendinnen van prins Harry

Er wordt gefluisterd dat Harry twee van zijn ex-vriendinnen, Chelsy Davy en Cressida Bonas, een uitnodiging voor de bruiloft heeft gestuurd. De prins was in 2004 tot 2011 samen met Chelsy Davy en van 2014 tot 2016 had hij een relatie met Cressida Bonas.

Elton John

De wereldberoemde zanger cancelde twee van zijn concerten op 18 en 19 mei, omdat er een ‘agendaconflict’ was. Zo luidde het officiële statement. Elton John was een goede vriend van prinses Diana en zou naar verluidt ook zijn uitgenodigd voor de bruiloft.

De Foo Fighters

Niets is bevestigd, maar lead zanger van de Foo Fighters, Dave Grohl, liet al meerdere keren vallen dat hij dolgraag wil optreden op de bruiloft. Zo weet The Sun dat hij de datum vrijlaat, mocht de band worden uitgenodigd.

Overige genodigden

Bovengenoemde celebs zijn zeker niet de enige bekendheden die zijn uitgenodigd. Modeontwerper Misha Nonoo, realityster Millie Mackintosh, Duchess of York Sarah Ferguson, actrice Priyanka Chopra en modeontwerper Roland Mouret zijn waarschijnlijk ook aanwezig. Tevens hebben Harry en Meghan willekeurig mensen uit het Verenigd Koninkrijk uitgenodigd voor de grote dag. Zo kregen maar liefst 1200 burgers ‘uit elke hoek van het Verenigd Koninkrijk’ een uitnodiging.

Lees ook: Dit zijn de stiefbroer en zus van prins William en Harry

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: Commons Wikimedia, Mark Jones