Chantal opgelucht als huwelijksreis in MAFS erop zit: ‘Wat een strafkamp’

MAFS Chantal strafkamp

Chantal is dolgelukkig als ze haar kinderen weer ziet

De veertiende aflevering van Married at First Sight was vanavond alweer op de buis. Zo konden we onder andere zien dat de kersverse bruiden Chantal en Ingeborg elkaar beter leren kennen op hun bruiloft en maken Ferry en José zich klaar voor hun huwelijksreis naar Noorwegen. Voor Chantal en Henk zag het er echter minder rooskleurig uit. De twee kwamen allebei teleurgesteld terug van hun huwelijksreis.

Niet samenwonen

Chantal deed in de vorige aflevering al uit de doeken dat ze Henk liever nooit weer wil zien. Hoewel het er in het Married at First Sight-experiment bijhoort dat stellen gaan samenwonen, besluiten de experts om dat te laten vervallen. “Om erger te voorkomen”, verklaart presentator Carlo Boszhard. De wegen van Henk en Chantal scheiden dan ook als ze aankomen op Schiphol. 

Aankomst Schiphol

De familie en vrienden van Chantal en Henk zijn opgetrommeld om hen op te halen van Schiphol. Beide families en vrienden zijn teleurgesteld voor hun geliefden. Chantal en Henk komen apart van elkaar aan in de aankomsthal. De 42-jarige blondine is dolgelukkig om haar kinderen weer te zien en ze vliegt ze dan ook emotioneel in de armen. “Wat een strafkamp was het”, zegt ze vervolgens tegen haar dochter.

Niet wachten op Henk

Chantal wil niets liever dan naar huis gaan en besluit niet op Henk te wachten. Henk is teleurgesteld in hoe Married at First Sight voor hem is verlopen. Hij laat weten dat hij er alles aan deed om het te laten slagen en gaat met een opgeheven hoofd naar huis. “Gelukkig kan ik mezelf in de spiegel aankijken”, sluit hij af.

Strafkamp-opmerking

Op Twitter werd er volop meegepraat over de aflevering van vanavond. Zo vinden velen het onterecht dat Chantal naar hun huwelijksreis refereert als strafkamp. Ook laten kijkers weten niet te kunnen wachten op de volgende aflevering.

Lees ook: Bijzondere opmerking van Chantal in MAFS zorgt voor veel gefronste wenkbrauwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Twitter, Married at First Sight | Beeld: Videostill MAFS