Bijzondere opmerking van Chantal in MAFS zorgt voor veel gefronste wenkbrauwen

Chantal omschrijft haar man op een bijzondere manier

Als de werkweek op de maandag weer begint, is een nieuwe aflevering van Married at First Sight ‘s avonds ons lichtpuntje. Elke maandag- en dinsdagavond zitten we gekluisterd aan de buis om het programma te kijken. De dappere koppels zijn elke uitzendavond weer het gesprek op Twitter. Er werden ook weer veel tweets over Chantal en Henk geplaatst. Vooral een opmerking van Chantal hield de gemoederen bezig.

Over en uit

Vorige week konden we al zien dat het niet botert tussen Chantal en Henk, en dat drukken we nog zacht uit. Zo deed Chantal onder andere uit de doeken dat ze aan het altaar ‘nee’ had moeten zeggen tegen Henk. Bovendien maakte Chantal een aantal verwijten naar haar kersverse echtgenoot. In de aflevering van gisteravond doet Chantal opnieuw een opmerkelijke uitspraak.

De tegenpartij

Gisteren was te zien dat de huwelijksreis van Chantal en Henk er definitief op zit. De twee pakken hun spullen in en zijn klaar om naar huis te gaan. Beiden zijn ze behoorlijk gekwetst door de uitspraken van de ander en ze luchten hun hart voor de camera. De 42-jarige blondine gebruikt echter een bijzonder woord om haar man te omschrijven. “Ik heb heel erg zitten malen en denken over wat er gisteren gezegd is door de tegenpartij.”

Partner of echtgenoot

Twitteraars raakten niet uitgepraat over de woordkeuze van Chantal. Velen vinden het vreemd dat de vrouw haar man omschrijft als ‘de tegenpartij’. “Chantal is gekwetst door de tegenpartij. De tegenpartij. In een huwelijk noemen we dat partner”, luidt het op Twitter. Velen voorspellen dan ook dat het een ‘vechtscheiding’ gaat woorden tussen Chantal en Henk.

Lees ook: Sipke Jan Bousema overspoelt met reacties na regenboogvlag-betoog in First Dates

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Twitter, Married at First Sight | Beeld: Videostill Married at First Sight