Lief: Chantal Janzen deelt zoete foto van haar twee kinderen samen

Wat een ontzettend lief kiekje

Een krappe twee weken geleden beviel Chantal Janzen van haar tweede kind: zoontje Bobby. Ze maakte het heuglijke nieuws bekend middels een mooi fotootje van haar pasgeboren zoon. Voor zowel Chantal als haar man Marco was het niet de eerste keer dat ze ouders werden. De twee hebben namelijk ook al een zoon samen: James. En de 9-jarige doet het maar wat goed als grote broer!

Wat een prachtig moment.

Grote broer

Sinds Chantal is bevallen van Bobby deelt de presentatrice al een paar mooie foto’s op Instagram. Zo plaatste ze zes dagen geleden een foto van haar zoon James die zijn jongere broertje een knuffel gaf. Wie denkt dat dit al een op en top lief moment heeft, kan wat ‘oh’ en ‘ahws’ niet onderdrukken bij het volgende kiekje. James neemt de rol als grote broer namelijk maar wat goed voor zijn rekening. Chantal deelde dit lieve moment op Instagram.

Prikjes

Inentingen zijn voor pasgeboren kindjes vaste prik. Ook het kindje van Chantal kon er niet aan ontkomen, maar James was erg lief voor zijn broertje. “Bobby mocht in de vinger van z’n broer James knijpen tijdens de hielprik”, schrijft Chantal op Instagram. Op de foto die ze hierbij plaatste, zie je dat een klein handje een vinger vasthoudt. “Na een korte huil hoorde ik James heel zacht in Bobby’s oor fluisteren: ‘Dat heb je heel goed gedaan Bobby..’.” Schreef Chantal bij de foto. Ook liet de presentatrice weten het nog maar moeilijk droog te houden na dit mooie moment. Wat een lieve broer is die James toch!

Lees ook: Déze presentatrice vervangt Chantal Janzen tijdens haar zwangerschapsverlof

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram Chantal Janzen | Beeld: Videostill YouTube &C