Charly Luske verbaast volgers met totaal nieuwe look

De zanger heeft afscheid genomen van zijn blonde lokken

We herkennen Charly Luske al jarenlang aan zijn wilde bos met blonde haren. Toch heeft de zanger na al die tijd afscheid genomen van zijn signature look. Op Instagram deelt de zanger een video waarin hij te zien is met een totaal ander kapsel. Tot grote verbazing van zijn volgers. 

Video op Instagram

Dat Charly Luske een hoge noot kan zingen blijkt regelmatig uit zijn video’s op Instagram. In zijn laatste video zingt de zanger het nummer Love Runs Out van One Republic. Ondanks dat de zanger dit nummer erg goed te gehore brengt, zijn fans alleen maar bezig met andere zaken. Namelijk, het gemillimeterde kapsel van Charly Luske.

“Mijn haar is weg”

Onder de video deelt de zanger een bericht. Hij schrijft: ‘Ja, mijn haar is weg. Waarom? Dat vertel ik jullie later.’ Deze geheimzinnige transformatie roept veel vragen op bij zijn volgers. ‘Weddenschap verloren?’, ‘Charles, je haar! Ik mis je mooie kuif’ en ‘Waar is je haar?’, klinkt het op Twitter. Naast een hoop vragen laten veel fans weten dat de zanger er ontzettend goed uit ziet. ‘Wauwie, ik wist niet dat je nog knapper kon worden’, laat een fan weten in een reactie.

Lees ook: Trouwe straathond helpt kleuters iedere dag met oversteken

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, door Reni van Maren