Claudia de Breij zet kinderen in het zonnetje op Instagram

Claudia de Breij

De oudste zoon van de cabaretière is vandaag jarig

Claudia de Breij beviel twaalf jaar geleden van een gezonde zoon: Bing. Gisteren stond ze op Instagram alvast stil bij de geboorte van haar zoon. De 45-jarige blondine heeft een goede band met haar kinderen, iets wat ze niet zomaar voor lief neemt. Op social media schrijft ze over de positieve impact die haar kinderen op haar leven hebben gehad.

Grootste misvatting

“Morgen is het twaalf jaar geleden dat ik deze kreeg!”, schrijft Claudia in de caption op Instagram. Op de foto is de cabaretière met haar pasgeboren baby te zien. Claudia heeft ook een stiefzoon, Brooklyn. De blondine vervolgt dat ze dankbaar is dat ze het zo goed met haar kinderen kan vinden. “Hij en zijn broertje zijn de leukste mensen die ik ken, wat maar mazzel is; de grootste misvatting van het leven is dat ouders en kinderen automatisch maar bij elkaar zouden passen.”

Groot geluk

De Mag ik dan bij jou-zangeres neemt haar kinderen niet voor lief. “Ik bof maar. Lieve, grappige, slimme jongens van wie ik hoop dat ik ze steeds beter kan leren kennen, net als de afgelopen maanden, want het enige vrolijke aan de lockdown was die gasten zo veel mee te maken.” Uit Claudia’s bericht blijkt wel dat het gezin zich tijdens de lockdown niet hoefde te vervelen. “Een soort wereldreis met het gezin, met homeschooling en alles, maar dan lekker goedkoop en met je eigen badkamer. En gelukkig, to know them better is to love even more.”

Lees ook: Chantal Janzen openhartig over haar samengestelde gezin van zeven personen

Bron: Instagram Claudia de Breij | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen