Deze crème vermindert lijntjes zichtbaar én je kunt het supermakkelijk zelf maken


Na zeven dagen is al resultaat te zien

Er liggen tig verzorgingsproducten in de schappen van de drogist die je beloven om die lijntjes in je gezicht te verminderen. Heel leuk en aardig, maar het lachen vergaat je al snel wanneer je ziet dat zo’n ieniemienie potje crème best prijzig is. De oplossing? Zelf een crème maken. Een zelfgemaakte crème kan namelijk net zo effectief zijn én is een stuk goedkoper.

Deze crème is honderd procent natuurlijk.

Rimpels 
Zelf een middeltje maken dat je bijna niets kost én dat je helpt lijntjes in je gezicht te verminderen: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch zou je deze crème eens een kans moeten geven. De rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon, maar ze zijn na het gebruik van deze crème wel minder zichtbaar.

Dit heb je nodig:

  • 1 eigeel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels kokosolie, gesmolten
  • 1 theelepel honing

Zo maak je het:
Vermeng alle ingrediënten met elkaar en roer tot een soepele pasta ontstaat. Bewaar de crème daarna in de koelkast.

Zo breng je het aan:
Was je gezicht eerst met warm water en smeer dan de crème op je gezicht. Het is het beste om de crème voor het slapengaan aan te brengen en het in te laten trekken tijdens de nachtrust. Was in de ochtend je gezicht weer met warm water. Blijf dit zeven dagen doen en de lijntjes zullen al iets minder zichtbaar zijn. Echter werkt het smeersel het beste wanneer je dit blijft doen en niet al na zeven dagen stopt. De crème is geschikt voor elk huidtype.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Diva Secrets | Beeld: Just about Skin