Danny de Munk slachtoffer van woninginbraak tijdens vakantie

De musicalster is woedend en laat op social media van zich horen

Terwijl Danny de Munk genoot van een zonovergoten vakantie op Curaçao kreeg hij vervelend nieuws van het thuisfront. Er was ingebroken bij het huis van de musicalster. De Munk is woedend en laat op Instagram van zich weten. De musicalster probeert door zijn bericht de daders zo snel mogelijk op te sporen. 

Bericht op Instagram

Op Instagram plaatst de musicalster een dreigend bericht. “Inbreken, vier man sterk!”, schrijft de Munk. Daarnaast geeft hij aan dat de beveiligingscamera’s bij zijn huis alles vastgelegd hebben. “Alles op camera, inclusief jullie ladder en gezichten”, schrijft de Munk. “Jullie gezichten zal ik aan heel Nederland tonen! Wat zullen jullie vader en moeder trots op jullie zijn.”

“Eén gepakt, drie te gaan”

Danny de Munk geeft in zijn bericht op Instagram aan dat één van de drie daders inmiddels gepakt is. Daarnaast geeft de musicalster aan erg blij te zijn met het snelle handelen van de politie en zijn buren. “Complimenten aan de politie van Purmerend en wat ben ik blij met mijn buren! Sociale controle.” De musicalster maakt in de beschrijving onder zijn bericht duidelijk dat hij het hier absoluut niet bij laat zitten. “Jullie gezichten… Wordt vervolgd!!!”

View this post on Instagram

Jullie gezichten … wordt vervolgd !!!!

A post shared by DANNY DE MUNK (@dannydemunk) on

Lees ook: Bridget Maasland onthult waarom ze vaak op jongere mannen valt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard