Danny Froger is voor het eerst vader geworden van een dochter

Danny Froger

En haar prachtige naam is…

Zanger Danny Froger (31) is afgelopen weekend voor het eerst vader geworden van een prachtige dochter. Zijn vriendin Dominique beviel zaterdag van hun kleine meid. De trotse vader deelde zondag een kiekje van zijn eerste kindje.

Het meisje heeft de prachtige naam Fallon gekregen.

Fallon Froger

De zanger maakte het heugelijke nieuws zondag bekend op zijn Instagram-pagina. Samen met de allereerste foto van zijn kleine spruit, verklapt Danny ook direct de naam van zijn dochtertje. Bij zijn bericht schrijft de zanger: “De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren! 21-9-2019 is de mooiste dag uit mijn leven. Fallon Froger is haar naam! Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zoveel van jullie.”

Grootouders Natasja en René

Ook grootouders René en Natasja zijn apetrots op hun kersverse kleinkind. “Een klein wonder is geboren. Ons kleinkind Fallon Froger”, schrijft opa René op zijn beurt op Instagram. “Welkom lieve schat!!! Wat een pracht. En wat ben ik trots op je ouders Ann-Dominique en Danny.” Voor René en Natasja is Fallon hun derde kleinkind. Momenteel verblijven de kersverse grootouders in Zuid-Afrika voor een project en hebben ze hun kleindochter nog niet in het echt kunnen bewonderen. Gelukkig hebben ze hier een oplossing voor. “We lopen eigenlijk de hele dag te Facetimen”, laten ze aan Shownieuws weten. René en Natasja vliegen zo snel mogelijk terug naar Nederland om hun kleindochter in de armen te sluiten.

Lees ook: Zo zien de kinderen van Meryl Streep eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Danny Froger, Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube