Eigen datingshow voor ex K3-zangeres Karen Damen

Datingshow Karen Damen

De zangeres gaat een specifieke doelgroep aan de liefde helpen

Voormalig K3-zangeres Karen Damen krijgt haar eigen datingshow. Karen gaat niet zelf op zoek naar de liefde, ze is al jaren gelukkig samen met haar man Antony. In het programma gaat ze een specifieke doelgroep aan de liefde helpen. De zangeres noemt het een leuke, nieuwe uitdaging. “Hartverwarmend om deze toppers te begeleiden.”

‘Cupido ofzo’

In het nieuwe programma, dat Cupido ofzo gaat heten, helpt Karen Damen mensen met een beperking aan een relatie. “De liefde is voor niemand evident, maar voor hen écht niet,” vertelt ze. Karen zal het programma samen met Ruth Beeckmans gaan presenteren, een Vlaamse actrice. Het programma wordt uitgezonden op het Vlaamse VTM.

Hartverwarmend en interessant

“Het wordt een heel leuk en leerzaam avontuur,” vertelt Karen, die het een ontzettend leuke uitdaging vindt om aan het programma mee te werken. “Het is superfijn om hier deel van uit te maken. Ik vind het hartverwarmend en interessant om deze toppers op weg te helpen en te begeleiden in zoiets moois als de liefde.” Cupido ofzo is dit najaar op de Vlaamse zender VTM te zien. 

Lees ook: André Hazes en Karen Damen duiken samen de studio in

Bron: RTL Nieuws | Beeld: ANP Editorial, Anneke Janssen