Dave Roelvink showt glimlach zonder neptanden op Instagram

De realityster showt zijn gebit zonder neptanden

Dave Roelvink herkennen we aan z’n bruine kleurtje, knappe kapsel en spierwitte gebit. Dat spierwitte gebit is daarentegen helemaal niet zo vanzelfsprekend. De realityster laat namelijk flink wat sleutelen aan z’n aanwezige glimlach. Dave steekt dit niet onder stoelen of banken en steelt op Instagram de show met zijn opvallende gebit zonder neptanden.

Kliniek in Turkije

De realityster maakt menig fan op Instagram aan het lachen met zijn hilarische filmpje. Dave showt hierbij z’n gebit zonder neptanden, wat al gauw veel vragen oproept bij zijn volgers. In zijn Instagram Stories legt Dave uit wat het verhaal achter deze video is. Dave laat weten dat hij in Turkije zijn gebit laat opknappen. Naar eigen zeggen zit er flink wat kleurverschil in de boven- en onderkant van zijn gebit. “We gaan de hele boel even recht laten beuken”, aldus Dave.

View this post on Instagram

Ff tandjes fiksen in Turkije ??

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on

Donny Roelvink

Niet alleen grote broer Dave Roelvink voorziet zijn gebit van een nieuwe set kronen. Ook broertje Donny Roelvink liet onlangs zijn gebit zonder neptanden aan zijn volgers op Instagram zien. Met een voor en na foto wordt duidelijk dat de broertjes Roelvink duidelijk niet met een perfect gebit geboren zijn.

View this post on Instagram

Instagram vs Reality?

A post shared by DONNY ROELVINK (@donnyroelvink) on

Lees ook: Dave Roelvink rijdt peperdure Lamborghini van vriend total loss

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, door Daniel Kroll