De tortelduifjes Jeffrey en Kim uit Een Jaar Van Je Leven zijn weer samen

Een Jaar Van Je Leven

De liefde spat ervan af

Inmiddels heeft Jeffrey de loods van Een Jaar Van Je Leven verlaten. Ondanks dat hij de laatste tijd de emoties in de loods behoorlijk bezighield, moest hij toch echt na de eliminatieopdracht tegen Sasha naar huis. Maar niet getreurd, thuis stond hem iemand met smart op te wachten.

Goede klik

In de loods van Een Jaar Van Je Leven kregen Jeffrey en Kim als snel een goede klik met elkaar. Wat begon in een fijne vriendschap resulteerde zich uiteindelijk in een liefdesrelatie. Helaas zagen ze elkaar de laatste maanden niet, vanwege Kim haar eerdere exit. Daarmee liet ze de liefde van haar leven achter in de loods. Jeffrey barstte in tranen uit en liet weten dat hij niet wist of hij nog langer zal blijven. Toch probeerde Kim dat idee uit zijn hoofd te zetten. Ze vertelde Jeffrey dat ze op hem zal wachten en dat hij moest doorzetten. Maar daar is nu een einde aangekomen, want nu zijn de tortelduifjes weer samen nadat Jeffrey een eliminatieopdracht had verloren. En dat de twee blij zijn, is een ding wat zeker is. De twee delen namelijk héle lieve kiekjes die ze delen op social media.

De liefde

Hoewel Jeffrey het einde van het spel niet heeft gehaald, is hij toch met de winst vertrokken. Op zijn Instagram story is een video te zien waar hij samen met zijn geliefde Kim naar huis rijdt. “Met de winst naar huis”, schrijft hij erbij.

Kim heeft al eerder het spel moeten verlaten nadat ze een zwarte envelop had ontvangen. Daarin stond dat haar vader (die leed aan de ziekte MS) een einde aan zijn lijdensweg wilde maken. Toch was er nog een kans voor haar om terug te komen in het spel. Als elke deelnemer in zou stemmen, zou Kim een tijdelijke exit van 48 uur krijgen. Echter was haar vertrek van korte duur. Het duurde namelijk nog geen uur voordat ze terug was. Maar na een gesprek met haar zus en moeder besloot Kim dat ze niet meer terug zal keren in Een Jaar Van Je Leven. Haar vader is uiteindelijk op 7 april overleden.

Lees ook: Opgelet! First Dates zoekt single mannen

Bron: Shownieuws, Love Reality, Tips & Weetjes | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven