Decolleté Eva Jinek zorgt voor veel afleiding bij kijkers

De kijkers zouden afgeleid worden door Eva haar decolleté

De uitzending van Jinek maakte gisteravond veel los bij haar kijkers. Zowel mannelijk als vrouwelijk Nederland had een sterke mening over het – volgens de kijkers – nét iets te diepe decolleté van Eva Jinek. Op Twitter lieten kijkers weten dat de gasten en gespreksonderwerpen niet te volgen waren, vanwege het v-hals topje van Eva. Overdreven of terecht? Het internet ging los. 

Té diep

In de uitzending droeg Eva een v-hals top met een colbertje eroverheen. Een prima outfit voor een talkshow, maar volgens sommige kijkers nét iets te diep uitgesneden. Quotes als “Eva, calm your tits please” en “Gelukkig leiden haar boobies helemaal niet af…” doken op Twitter op.

Overdreven

Niet iedereen is het hier mee eens. Volgens veel kijkers moeten alle ‘jankerds’ niet zo zeuren en zijn deze negatieve berichten een bewijs van ‘vertrutting.’ Vertrutting betekent dat er op steeds meer plekken, minder zou mogen. Twitteraars die Eva haar decolleté omarmen laten dit dan ook duidelijk weten met reacties als: “Doe niet zo truttig mensen. Eva heeft een prachtig decolleté.”

 

Lees ook: Operatie in het verschiet? Dit zorgt voor minder behoefte aan pijnstilling achteraf

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: FLAIR | Beeld: Videostill YouTube Eva Jinek