Dit programma vonden we vroeger fantastisch en komt terug op tv

Het geliefde programma komt terug op de buis

We waren er vroeger allemaal fan van, tot het plots niet meer op de buis verscheen. De fantastische Tiny en Lau, de Veerkampjes en De Babbelbox maakten het programma zo heerlijk om naar te kijken. Je hebt ‘m waarschijnlijk al lang door, we hebben het over Man Bijt Hond! De NPO besloot in 2015 met dit tv-programma te stoppen, dus daarom neemt SBS6 het stokje over. Hoera!

Naar verwachting worden de eerste afleveringen komend najaar al uitgezonden.

Lekker Nederlands

Wat Man Bijt Hond zo fantastisch maakt, is dat de ‘gewone Nederlanders’ in dit programma de show stelen. Op straat werden willekeurige mensen ondervraagd in het item De Babbelbox en ook schoven we elke avond bij een willekeurig gezin aan tafel, om alledaagse gesprekken te voeren en te genieten van een lekkere Hollandse pot.

Typetjes

Tiny en Lau, De Veerkampjes en rapper Sjors kennen we allemaal van Man Bijt Hond. Het programma kan natuurlijk nooit meer precies hetzelfde zijn als vroeger, maar als we alleen al aan deze leuke types denken, worden we overspoeld door een nostalgisch gevoel. Grote kans dat ook SBS6 het programma met genoeg leuks weet te vullen. We kunnen niet wachten!

Nieuwe versie

Of het programma net als vroeger gaat zijn, is op dit moment nog niet bekend. De zender wil nog niets kwijt over de invulling en of de geliefde items van vroeger terugkeren in de afleveringen. Het programma richtte zich van oorsprong vooral op alledaagse en kleine nieuwtjes, het is dus aan SBS6 of we hier nog steeds van mogen genieten. In ieder geval: wij zijn benieuwd! Het programma laat niet lang meer op zich wachten, aangezien de eerste afleveringen in het komende najaar al worden uitgezonden.

Lees ook: Teveel calorieën gegeten? Zolang duurt het echt om aan te komen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash