Dít zijn de gezinnen die meedoen aan nieuwe seizoen van Een Huis Vol

een huis vol

We zien een hoop nieuwe gezichten!

Gisteravond begon het nieuwe seizoen van Een Huis Vol op NPO1. Deze realityserie volgt dagelijks het leven van vier grote gezinnen. In de tien nieuwe afleveringen zien kijkers hoe het gaat met het leven van oude bekenden en maken we kennis met een nieuw gezin.

Familie Zeldenrust

De achternaam zegt het al, de familie Zeldenrust heeft zelden rust met maar liefst acht kinderen. De familie woont in het Brabantse Werkendam. De familie wordt ook wel ‘de 10 J’s’ genoemd. Dit komt doordat de acht kinderen van moeder Jantina en vader Jozua allemaal een naam hebben wat begint met de letter J. Vader Jozua werkt in de binnenvaart en is daarom niet heel vaak thuis. Gelukkig vieren ze de vakanties wel altijd samen. Jantina en de acht kinderen vergezellen hem dan op zijn schip, een plek die ze omschrijven als hun tweede thuis.

Familie Cudogham

De familie Cudogham is voor de derde keer te zien in het programma. Moeder Cynthia en vader Iven willen met hun zeven kinderen liever op een rustige plek wonen, en zijn daarom druk bezig met het zoeken naar een vakantiehuis. Verder gaan we dit seizoen ook zien hoe de familie meedoet aan de ramadan. Cynthia en Iven vinden het namelijk erg belangrijk dat hun kinderen ook kennismaken met andere culturen.

Familie Jelies

De familie Jelies uit Tollebeek doen voor de zesde keer mee aan het programma. Moeder Janneke en vader Johan hebben in totaal samen negen kinderen en vinden het met de stijgende prijzen moeilijk om rond te komen. Naast deze tegenslag, zien we gelukkig ook hoe de familie mooie dingen viert. De zestiende verjaardag van de oudste dochter Jennie wordt bijvoorbeeld gevierd en we krijgen te zien hoe het jongste gezinslid Johni de eerst stapjes zet.

Familie Buddenbruck

Natuurlijk is de familie Buddenbruck ook niet te missen in het nieuwe seizoen. Het gezin komt oorspronkelijk uit Heerlen, maar woont op dit moment in Duitsland. Vader Rob en moeder Thalia hebben in totaal elf kinderen, waarvan er negen nog thuiswonen. Sinds 2017 is de familie al te zien in Een Huis Vol. In dit seizoen zien we hoe moeder Tahlia, na 25 jaar, haar kappersopleiding weer gaat oppakken.

Een Huis Vol is elke dinsdag te zien om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO1.

Lees ook: Janneke Jelies uit Een Huis Vol wilde eigenlijk niet nog meer kinderen

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress