Zo ziet de lieve Donna Martin uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Ze ziet er nog steeds prachtig uit

Hoewel het alweer 28 jaar geleden is dat Beverly Hills 90210 voor het eerst op de buis verscheen, heeft de tienerserie nog steeds een plekje in ons hart. We leefden elke aflevering weer mee met het wel en wee van de jongeren. Dat de tijd niet stilstaat blijkt maar weer uit het feit dat Tori Spelling, die de rol van tiener Donna Martin voor haar rekening nam, alweer 45 jaar oud is.

Wat een prachtige vrouw.

Beverly Hills 90210

Wie een groot fan is van Beverly Hills 90210 weet vast wel dat Tori Spelling de dochter van 90210-producer Aaron Spelling is. Tori wilde niet gezien worden als ‘de dochter van’ en deed daarom auditie voor de serie onder een valse naam, maar dat mislukte. Tori sleepte de rol voor de 17-jarige Donna in de wacht en was in maar liefst 291 afleveringen te zien. Hiermee heeft ze de meeste afleveringen van de gehele cast op haar naam staan.

Acteercarière

Na Beverly Hills 90210 was Tori te zien in de film Scary movie 2, maar ging daarna voornamelijk verder met televisiewerk. Zo was ze te zien in de serie The Help en schitterde ze samen met Beverly Hills 90210-vrienden Jennie Garth (die Kelly Taylor speelde) in de serie Mystery Girls. Tori en Jennie gaan binnenkort opnieuw samen een project aan. De twee zijn bezig met een 90210 reboot waarin ze weer kruipen in de huid van Donna Martin en Kelly Taylor en een beetje de draak zullen steken met hun oude personages.

Privéleven

In 2006 gaf Tori het jawoord aan haar grote liefde Dean McDermott. Haar huwelijk leverde haar flink wat geld op, de blondine tekende namelijk een contract voor de realityserie Tori & Dean: Home Sweet Hollywood. Vervolgens kwamen er nog twee shows: Tori & Dean: Cabin Fever en True Tori. Het stel kreeg samen vijf kinderen: Liam (2007), Stella (2008), Hattie (2011), Finn Davey (2012) en Beau (2017).

Benieuwd hoe Tori er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder!

When I’m looking for something great to read, I always check in with my friend @robinkallink … . Here are her summer faves! Which do I read first? AND… She’s giving away THREE sets of all of these HOT summer titles! . For a chance to #win, simply: ? follow @robinkallink ? enter the giveaway on the Reading With Robin Facebook page ? tag your BFF Contest ends EOD May 28th! . Happy Summer Reading!! #giveaway #summerreading #beachreads #readingbythepool #readandrosé #summer2018

Een bericht gedeeld door Tori Spelling (@torispelling) op


Lees ook: Zo ziet Andrea Zuckerman uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Elite Daily, IMDB, AD | Beeld: videostill