Ontrafeld: dit is hoe Doutzen Kroes in shape blijft

doutzen kroes

Doutzen Kroes werkt keihard voor haar strakke lijf

Het lijf van Doutzen Kroes mogen we een killerbody noemen. Het topmodel lijkt al haar hele leven, 365 dagen van het jaar, volledig in shape te zijn – en dat óók terwijl ze moeder is van twee prachtige kinderen. Hoe Doutzen het doet, weten we eigenlijk allemaal niet. Zijn het de genen? Is het een speciale sportroutine? Op die vragen geeft Doutzen in haar nieuwe YouTube video antwoord.

Het topmodel is ontzettend gedisciplineerd.

Doutzen Diaries

In de YouTube-serie Doutzen Diaries doet het topmodel een boekje open over haar privéleven. Zo laat ze haar kinderen zien, vertelt ze over de liefde van haar leven – Sunnery James – én laat ze zien hoe haar lichaam in shape blijft. De blondine deelt voornamelijk welke sporten zij bijna dagelijks beoefent om haar lichaam strak en in vorm te houden, aangezien ze op elk moment van het jaar in een perfecte shape moet zijn.

Variaties

Uit de video blijkt dat Doutzen niet dagelijks in de sportschool staat te zweten. Daarentegen beoefent de blondine andere sporten als pilates en ballet en volgt ze verschillende danslessen. De ballet- en pilateslessen volgt Doutzen omdat dit veel goeds doet voor haar houding. Door deze oefeningen worden al haar spieren versterkt, wat je volgens Doutzen vooral op de lange termijn erg goed ziet.

Danslessen

“Ik heb er altijd van gedroomd om een geweldige danseres te worden”, vertelt Doutzen. Vooral de danslessen zijn een enorme passie voor Doutzen, omdat ze hierbij haar gedachtes kan verzetten en ondertussen veel plezier heeft in haar work-out. Voor Doutzen zijn de danslessen haar favoriete work-out van het moment.

Lees ook: Ali viel bijna 50 kilo af dankzij het keto-dieet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle, Doutzen Diaries | Beeld: Videostill YouTube