Draagmoeder bevalt plotseling van 2 baby’s: ‘Het stel nam beide kinderen mee’

draagmoeder

Na enige tijd werd duidelijk dat het niet om een tweeling ging…

Het zal je maar gebeuren: je denkt dat je zwanger bent van één kind, maar plotseling beval je van twee baby’s. Het overkwam de Amerikaanse Jessica die de draagmoeder was voor een Chinees koppel. Ze wilde -in ruil voor een geldbedrag- het stel graag helpen om hun kinderwens te realiseren.

Tijdens de bevalling bleek dat Jessica niet zwanger was van één kindje, maar van twee.

Tweeling
Na een voldragen zwangerschap beviel Jessica niet van een baby, maar van twee. Alsof dat niet verrassend genoeg was, leek de ‘tweeling’ helemaal niet op elkaar. “Ik weet nog dat ik zei: ‘Wauw, ze zien er zo verschillend uit”, vertelt Jessica. Het stel dacht ook dat het om een tweeling ging en nam beide kinderen mee naar huis.

Vermoedens
De kersverse ouders, meneer en mevrouw Liu, begon het na verloop ook op te vallen dat hun twee kinderen wel erg verschillend waren. Het koppel liet het DNA van de twee jongens testen en hieruit bleek dat de jongetjes helemaal geen tweeling waren, sterker nog: het waren twee verschillende kinderen. Een van de jongetjes bleek gewoon de zoon van het stel te zijn, maar het andere jongetje was het kind van Jessica en haar man.

Ongelukje
Hoewel Jessica en haar partner altijd een condoom gebruikten tijdens de seks, is er toch iets misgegaan. Na de ontdekking vond een aantal rechtszaken plaats, maar uiteindelijk mochten Jessica en haar man het kind mee naar huis nemen. “Ik ben zo dankbaar dat ik mijn zoontje nu kan knuffelen. Ik hoop dat andere mensen kunnen leren van mijn verhaal.”

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay