Dries Roelvink biedt zich aan als opvolger Eva Jinek

Dries Roelvink

Dries ziet zichzelf als de ideale opvolger van talkshowhost Eva Jinek

KRO-NCRV hoeft niet meer verder te zoeken naar een opvolger voor talkshowhost Eva Jinek. Tenminste, als het aan Dries Roelvink ligt. Jinek maakte vorige week bekend over te stappen van KRO-NCRV naar RTL. In de radiocolumn van Dries in het programma 1 op 1 van Sven Kockelman stelt Dries dat hij en Kockelman prima de opvolgers van Jinek kunnen zijn.

Zie jij Dries Roelvink al als de nieuwe opvolger van Eva Jinek?

Duopresentatie

Hoe Dries invulling wil geven aan de bekende talkshow, weet hij nog niet. “Word ik dan jouw sidekick, Sven, of wordt het meer een duopresentatie?”, vraagt de volkszanger zich af. Kockelman maakt er een grapje over en zegt: “Ik ben nog niet gebeld, Dries. Dus we zullen zien.” De studio waar Jinek wordt opgenomen is in ieder geval bekend terrein voor de mannen. Zowel Dries als zijn ‘radio-maatje’ Kockelman zijn al eens te gast geweest in de uitzending van Jinek.

Opvolger Jinek

De omroep KRO-NCRV wil na de uitspraken van maandag nog niets kwijt over een eventuele opvolging van Jinek. Een woordvoerder laat weten dat de omroep ‘in gesprek is met de NPO’ en dat er gekeken wordt naar ‘een alternatief voor deze titel.’ Verder kan de woordvoerder er nog niets over zeggen.

Lees ook: Op deze dag is Martien Meiland te zien als presentator van Cash or Trash

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Late Night