Op deze dag is Martien Meiland te zien als presentator van Cash or Trash

Martien Meiland Cash or Trash

Op deze dag maakt Martien zijn presentatiedebuut bij SBS6

We kennen de extravagante Martien Meiland natuurlijk allemaal van de populaire realityshow Chateau Meiland. Met name de vele, opvallende uitspraken van Martien vallen bij het grote publiek flink in de smaak. Perfect als presentator, moesten de programmamakers van SBS gedacht hebben. Daarom is Martien vanaf 23 oktober te zien als presentator voor het programma Cash or Trash.

Kasteelheer Martien helpt Nederlanders hun spullen te slijten in het nieuwe tv-programma.

Cash or Trash

Mensen vanuit het hele land kunnen in het SBS-programma Cash or Trash spullen laten taxeren door drie professionals. Na de taxatie kunnen de spullen doorverkocht worden aan een panel van vijf doorgewinterde handelaren. Martien weet als geen ander hoe je aan de beste koopjes kunt komen, aangezien hij regelmatig loop te snuisteren in de Franse brocantes. Hij is volgens SBS daarom de ideale persoon om de deelnemers tijdens het programma te begeleiden.

Martien Meiland

Het programma speelt zich af in een groot fort, in het midden van Nederland. Hier ontvangt Martien de verkopers en probeert hij achter het verhaal van de meegebrachte voorwerpen te komen. Het belangrijkste doel: de spullen verkopen voor de beste deal. Het programma Cash or Trash is vanaf woensdag 23 oktober om 21:30 te zien bij SBS6.

Lees ook: Nicolette van Dam deelt bizar verzoek van een fan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Linda Nieuws | Beeld: Videostill Shownieuws