Droom komt uit voor Nicolette van Dam: gezinsuitbreiding op komst

nicolette van dam gezinsuitbreiding

Ook manlief Bas Smit en dochters zijn dolenthousiast 

Een langgekoesterde wens van actrice en presentatrice Nicolette van Dam is uitgekomen: schildpad Corrie heeft een ei gelegd! De aanstaande gezinsuitbreiding maakt heel wat los in het gezin van Nicolette en Bas Smit en zelfs Freek Vonk werd ingeschakeld voor advies.

Droom uitgekomen

Nicolette van Dam kon haar ogen niet geloven toen ze bij het territorium van haar schildpad kwam: het dier bleek een ei te hebben gelegd. “M’n droom is uitgekomen!! Onze schildpad Corrie heeft een ei gelegd!!” schrijft de presentatrice bij een video op Instagram. Het babynieuws moest natuurlijk zo snel mogelijk met de rest van het gezin gedeeld worden. Zo werd manlief Bas Smit uit bad getrokken om de aanstaande schildpadmoeder en haar ei te bewonderen. “Ik zweer het, dit is niet normaal!” roept Nicolette enthousiast tegen haar man die nog onder het schuim zit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

M’n droom is uitgekomen!! Onze schildpad Corrie heeft een ei gelegd!! Thnx lieve @freekvonk voor je adviezen! Dit is te gek ????? @freekdeschildpad ????

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Advies van Freek Vonk

Om de schildpadden-droom te verwezenlijken hebben Nicolette en Bas de hulp in geschakeld van niemand minder dan tv-bioloog Freek Vonk. “Thnx lieve Freek Vonk voor je adviezen! Dit is te gek”, aldus Nicolette. Want na de eerste enthousiaste reacties, slaat de paniek lichtelijk toe bij het gezin: “Ik weet niet wat we nu moeten doen.” Vervolgens besluiten ze Freek maar te bellen voor advies. Gelukkig staat de gepassioneerde bioloog klaar met zijn adviezen om het stel te helpen. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gelukkig was @freekvonk er om ons te helpen ??? Ging nog bijna even mis met het dekseltje ???

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit) op

Baby Freek

Bas is ook heel enthousiast over de aanstaande gezinsuitbreiding. “Hoogtepunt in ons leven. Corrie & Fred krijgen een kind”, schrijft hij op Instagram. Ook de dochters van Bas en Nicolette kunnen niet wachten op hun nieuwe huisgenoot. Oudste dochter Lola-Lily heeft alvast een Instagram account aangemaakt voor Freek, zoals de baby-schildpad blijkbaar gaat heten. Zo hoeven we niks meer te missen van dit nieuwe avontuur!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Daar lig ik naast de beste en sterkste mama schildpad op aarde!????

Een bericht dat is gedeeld door @ freekdeschildpad op

Lees ook: Nicolette van Dam deelt een aandoenlijk kiekje uit de oude doos

Bron: Instagram Nicolette van Dam en Bas Smit | Beeld: BrunoPress

Array