Droombaan-alert: word jij de volgende (betaalde) flamingoverzorger op de Bahama’s?

flamingo's baan Bahama's

Wie wil zo’n baan op de Bahama’s nou niet?

Om jouw perfecte droombaan te vinden is soms nog niet zo makkelijk. De eeuwige uren op het kantoor gaan je op een gegeven moment ook wel tegen staan. Of misschien heb je wel een ander soort beroep dat eigenlijk helemaal niet echt bij je past. 

Stop met verder zoeken want wij hebben een echte droombaan gevonden: flamingoverzorger op de Bahama’s.

Nieuw resort

Een nieuw resort genaamd Baha Mar introduceert deze lente een groep levensechte flamingo’s binnen het resort. En ja, natuurlijk moeten deze roze exotische vogels ook de perfecte verzorging krijgen. Wat is er nu beter voor een mens om én voor deze lieve dieren te zorgen én je 24/7 te bevinden in een vakantieparadijs? Wij zien in ieder geval het probleem niet.

Voorwaarden

Natuurlijk kan niet zomaar iedereen flamingoverzorger worden. De eisen zijn dat je een opleiding in zoölogie hebt gevolgd én vijf jaar werkervaring hebt in het verzorgen van exotische vogels. Verder staat in de vacature dat ze op zoek zijn naar mensen met sociale vaardigheden, want je zult programma’s leiden waar je de gasten leert over de flamingo’s. Vanuit de hele wereld worden op het moment door het resort sollicitaties aangenomen.

Flamingovilla

Maar waar zullen deze roze exotische vogels dan verblijven? Nou, die hebben dus een eigen heuse flamingovilla. Er zijn binnen- en buitengedeeltes met en zonder water in deze grote villa zodat elke flamingo zich helemaal thuis voelt. Lijkt deze baan jou wel wat? Op de website van het resort kan je solliciteren tot 28 februari.

Lees ook: Heb jij last van pijn in de onderrug? Pas dan op met déze houding!

Dit bericht bewaren? in ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Pixabay