Dit waren de meningen over eerste aflevering van talkshow ‘Beau’

talkshow beau

Beau sloot de eerste aflevering op bijzondere wijze af

Afgelopen maandag was het zo ver: de eerste aflevering van de nieuwe talkshow Beau. Beau van Erven Dorens trapte het seizoen af met een aflevering waarin hij onder andere Thierry Baudet en Theo Hiddema van Forum voor Democratie in zijn studio verwelkomde. Kijkers gingen los op Twitter over deze eerste aflevering. Was het een succes of zijn er hier en daar wat aanpassingen nodig?

Wat de hoeveelheid kijkers betreft bleek de eerste aflevering een groot succes.

Beau

In de aflevering praatte Beau voor een groot deel met Thierry Baudet en Theo Hiddema. Ook sprak de presentator over het lerarentekort en het succes van wielerploeg Jumbo-Visma. Daarnaast sloot de presentator zijn eerste aflevering op ludieke wijze af. Met een ironisch lied waarin hij zichzelf alvast indekte voor mogelijk kritiek. Met zinnen als: “geflopt en afgeslacht, dat is het lot dat mij nu wacht” en “het ligt aan iedereen, behalve mij”, is Beau de kritiek van zijn kijkers voor.

Veel bekijks

Volgens stichting KijkOnderzoek trok de talkshow maar liefst 650.000 kijkers. Hiermee viel de aflevering net buiten de top tien van best bekeken programma’s. Met deze cijfers scoort Beau hoger dan zijn voorgangers Twan Huys en Art Rooijakkers. De eerste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys trok een jaar geleden 522.000 kijkers en de talkshow Zomer met Art begon de eerste aflevering met 354.000 kijkers.

Twitteraars

Natuurlijk worden de meningen direct gedeeld. Twitteraars laten maar al te graag weten hoe de eerste aflevering volgens hen verliep. ‘Ik heb genoten’, ‘Slim #Beau de critici de mond snoeren met een heerlijk fout liedje’, ‘Heeft potentie!’ en ‘Ik houd van de zelfspot van #Beau’ klinkt het op twitter. Dat klinkt positief!

Lees ook: Help: zo pak je het ‘normale’ ritme weer op na de vakantie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, LINDA | Beeld: Videostill RTL XL