Wat léúk! Dit zijn de eerste beelden van tweede seizoen Chateau Meiland

Martien Meiland

We liggen nu al dubbel!

Nog maar zeven nachtjes slapen en dan is het ein-de-lijk zover! Vanaf maandag 26 augustus komt het tweede seizoen van Chateau Meiland op de buis. We staan te popelen om te zien hoe het de familie vergaat in Beynac en zijn heel benieuwd naar de nieuwe klussen rondom Chateau Marillaux.

Maar Martien wil aan meer dingen klussen dan alleen aan het kasteel…

Chateau Meiland

Dat het programma Chateau Meiland tres populaire is, lijkt nog een understatement. Kijkers Twitteren continu vol lof over de familie en gieren het uit door de dolkomische uitspraken van Martien. Niet zo gek ook dat Chateau Marillaux tot 2020 is volgeboekt en dat de familie kans maakt op een Gouden Televizier-ring. Ook sprongen we een gat in de lucht toen bekend werd dat Chateau Meiland een tweede seizoen kreeg. 

Eerste beelden

SBS6 weet maar al te goed dat fans van de familie Meiland met smart wachten op het volgende seizoen. Om het wachten wat draaglijker te maken, heeft de omroep de eerste beelden van van het tweede seizoen gedeeld. In het nieuwe seizoen is te zien dat de familie Meiland gasten verwelkomt en dat Martien een nieuw klusje in gedachten heeft.

Bekijk de hilarische beelden hieronder.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De eerste beelden van het nieuwe seizoen! ?? Chateau Meiland is er volgende week maandag om 20.30 weer! ?

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Lees ook: Eind van de week wordt het prachtig zomerweer!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: SBS 6 | Beeld: Videostill SBS 6