Eerste date? First Dates-gastheer Sergio en barman Victor geven tips

First Dates begint vanavond weer!

Nog een paar uur en dan kunnen we weer genieten van het wel en wee van de dappere daters in First Dates. First Dates-gastheer Sergio en barman Victor zijn getuige geweest van tig eerste afspraakjes en weten inmiddels wat wel en niet werkt tijdens een eerste ontmoeting. De twee zijn de beroerdsten niet en delen een aantal datingtips.

Kun jij ook niet wachten op het nieuwe seizoen?

First Dates

Het First Dates-restaurant is weer geopend! Vanavond is het zover en kunnen we weer genieten van zowel ongemakkelijke als aandoenlijke eerste dates. Maar hoe zorg je er precies voor dat je geen flater slaat tijdens een eerste date en juist een goede indruk achterlaat? “Geef in ieder geval een compliment en wees jezelf. Schenk aandacht aan de ander en luister”, vertelt Sergio aan RTL Boulevard.

Vaardigheid

Maar met alleen een complimentje geven, ben je er nog niet. Zo deelt Victor dat daten toch ook wel een skill is die je onder de knie moet hebben. “Het is toch een vaardigheid, daten. Dus je kunt het ook een beetje leren.” Ook meent Victor dat het belangrijk is om jezelf goed te kennen zodat je erachter kunt komen op wat voor types je valt. 

Wij zijn in elk geval benieuwd hoe de deelnemers het er vanaf brengen in het nieuwe seizoen van First Dates. Het programma is elke werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3.

Lees ook: Veel ophef om ‘vrouwen kunnen niet rijden’-uitspraak uit First Dates

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard