Fans zijn erover uit: dit is de eerste deelnemer van Wie is de Mol?

Denk jij dat het klopt?

Het duurt nog wel even voor er weer een nieuw seizoen van Wie is de Mol? op de buis komt, maar het speculeren over wie er mee gaan doen aan het programma, gaat altijd door. Zo denken fans van het populaire programma te hebben achterhaald wie de eerste deelnemer is van het seizoen…

Hmmm, zou kunnen kloppen.

Hints

Vaak starten de opnames van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? eind mei, zo weet de Facebookpagina Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen. Zij vragen dan ook op te letten welke bekende Nederlanders in deze periode ineens verdacht afwezig zijn. Door oplettendheid denken fans dan ook te weten wie een van de kandidaten is die meedoet aan het populaire programma.

Jamai Loman

Niemand minder dan Jamai Loman zou meedoen aan het programma. De zanger zou in mei en juni door het land touren, maar dat gaat helaas niet door. “In verband met televisieopnames in het buitenland is Jamai helaas gedwongen om zijn landelijke tournee in mei en juni te annuleren. Dit vindt hij zelf ontzettend jammer, in de eerste plaats natuurlijk naar alle fans die al een kaartje hadden aangeschaft. De shows in Mezz (Breda), TivoliVredenburg (Utrecht), Oosterpoort (Groningen) en Doornroosje (Nijmegen) komen helaas te vervallen”, zo staat op de websites van de concertzalen. Genoeg reden voor Wie is de Mol?-fans om aan te kunnen nemen dat Jamai een van de kandidaten is van dit seizoen.

Reacties

“Jamai heeft als achternaam Loman, draai de eerste drie letters daarvan om en wat heb je dan? Juist, de mol van 2019”, is een van de reacties op Facebook. Ook weet een fan dat Jamai tijdens een interview op de radio ontwijkend reageerde op de vraag wat hij dan precies gaat doen. Het enige wat de entertainer wilde laten is dat hij in het buitenland opnames maakt met andere bekende Nederlanders. Volgens fans zou dit kunnen betekenen dat hij meedoet aan Expeditie Robinson of Wie is de Mol?

De tijd zal het leren…

Lees ook: Regisseur Grease onthult: de film had eigenlijk anders moeten eindigen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen | Beeld: videostill