Ellie Lust reageert op kritiek coronalied: ‘Neem nog een augurk’

Ellie Lust baalt flink van alle negativiteit rondom het coronalied

Afgelopen maandagavond ging het coronalied Zon tijdens de talkshow Jinek in première. Helaas was menig Nederlander, al een dag voor het coronalied in première ging, van mening dat het nummer nergens op zou slaan. BN’ers werkten er volgens hen aan mee om hun eigen hachje tijdens de coronacrisis te redden. Ellie Lust – die ook een rolletje in het nummer heeft – laat tijdens Jinek van zich horen.

Honderd BN’ers

Om in actie te komen en Nederland een hart onder de riem te steken, trommelde Imke Emons flink wat BN’ers op. Imke Emons, die ook het applaus voor het zorgpersoneel bedacht, wilde met haar goede bedoelingen de hashtag #zingcoronadewerelduit trending maken. Een goed initiatief, maar bij veel luisteraars kwam het totaal anders over.

Slaatje slaan uit de crisis

Het nummer was nog niet eens in première gegaan of er verscheen al ontzettend veel kritiek. Zo zouden volgens luisteraars op Twitter BN’ers op deze manier hun slaatje willen slaan uit de coronacrisis. Daarnaast laten luisteraars weten dat zij hun oordoppen inslaan om het coronalied niet te hoeven luisteren. ‘Reclame voor zichzelf en niemand anders’, klinkt het op Twitter.

Ellie Lust

Tijdens de uitzending van Eva Jinek, waar het nummer in première ging, was Ellie Lust aanwezig. De blondine heeft ook meegewerkt aan het nummer en is het niet eens met alle negativiteit. “In deze tijd dat we het allemaal moeilijk hebben. Laten we allemaal positief zijn. Dat negatieve op voorhand al”, aldus Ellie Lust. “Ik hoop dat de mensen die negatief waren het beeld gaan bijstellen en als dat niet zo is, neem nog een augurk en slaap lekker verder.”

Lees ook: We moeten dóóór: opnames Chateau Meiland ondanks coronacrisis niet gestaakt

Bron: AD | Beeld: Videostill