Kijkers helemaal weg van Ellie op Patrouille: ‘Hoe dun de pannenkoek ook is, er zijn altijd twee kanten’

Heb jij gisteren ook gekeken?

Ellie werkt al meer dan 30 jaar bij de Amsterdamse politie, maar voor het programma Ellie op Patrouille ruilde ze haar vertrouwde stad in voor steden over de hele wereld. De agente was benieuwd hoe haar collega’s in het buitenland te werk gaan en daarom draait ze meerdere dagen mee bij verschillende corpsen over de hele wereld. Zo was de voormalig Wie is de Mol?-kandidate al in Colombia, Kenia en Albanië en gisteren kon de kijker haar in actie zien in San Francisco.

Tot groot vermaak van de kijker.

Daklozen

Wie gisteren naar het AVROTROS-programma Ellie op Patrouille keek, kon zien hoe de agente helemaal in haar element was. De Amsterdamse ging onder andere op pad met de night captain en met het daklozenteam en zag wat drugs met mensen kan doen. Ook staat ze overal paraat om haar collega’s te helpen.

Lustiaans

Niet alleen is de kijker onder de indruk van Ellies politiewerk, de mooie uitspraken van de agente zijn hen ook niet ontgaan. Tijdens haar deelname aan Wie is de Mol? trakteerde Ellie ons al op een paar prachtige uitspraken, maar ook tijdens Ellie op Patrouille weet ze de kijker te boeien met haar Lustiaans. ‘Die gaat er met boter en suiker in’ en ‘Hoe dun de pannenkoek ook is, er zijn altijd twee kanten’, zijn slechts een paar uitspraken.

 

 

Benieuwd naar Ellie op Patrouille? Bekijk het hier terug.

Lees ook: Bakgerei in de aanslag! Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: NPO, Lindanieuws | Beeld: videostill Ellie op Patrouille