Eloise van Oranje tikt haters op de vingers: ‘U heeft het over een 17-jarige meisje’

De kleindochter van prinses Beatrix pikt de negatieve reacties niet

Gravin Eloise van Oranje heeft haar middelbareschooldiploma op zak. Iets waar ze apetrots op mag zijn. De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien deelde het heuglijke nieuws dan ook op Instagram. De zeventienjarige kreeg echter een aantal haatberichten binnen over haar prestatie. Zo zou ze volgens een paar haters haar vwo-diploma hebben gekocht.

Diploma gehaald

Door de pandemie verloopt het behalen van de middelbareschooldiploma voor veel leerlingen niet zoals ze hadden verwacht. Zo ook voor Eloise. Toch is het een enorme prestatie dat ze is geslaagd. Via Instagram kreeg de blondine veel positieve reacties op het behalen van haar diploma. Helaas kreeg Eloise ook een aantal negatieve berichten. De gravin laat zien dat ze niet op haar mondje is gevallen en reageert nu op de nare berichten.

‘Let op uw woorden’

Een paar van de reacties die Eloise voor haar kiezen kreeg, waren niet mals. Zo schreef iemand in een reactie op Nu.nl: “Ze hebben allemaal in deze familie de universiteit gehaald, maar je ziet ze in de praktijk nooit een functie of baan op universitair niveau hebben. Dat bewijst al dat dit alles nep is.” De gravin deelde de reactie in haar Instagram Stories en schreef erbij. “U heeft het over een zeventienjarig meisje… Denk even na voordat u dit soort woorden plaatst…” Iemand ander speculeerde dat de gravin haar diploma cadeau kreeg. “Let op uw woorden a.u.b”, reageerde Eloise.

Hart onder de riem

Veel van Eloise’s Instagramvolgers steken de gravin een hart onder de riem. “Gefeliciteerd! En laat die lelijke mensen maar lullen. Ze zijn het niet waard”, reageert iemand. “Geniet van alle positieve reacties, steek geen energie in de negatieve reacties”, schrijft een ander.

Lees ook: Koninklijk Huis deelt vrolijk kiekje van 2-jarige koning Willem-Alexander

Bron: Grazia, Instagram Eloise van Oranje | Beeld: © RVD – Jeroen van der Meyde