Koninklijk Huis deelt vrolijk kiekje van 2-jarige koning Willem-Alexander


Uit de oude doos

Trotse ouders willen maar wat graag hun kroost continu op de kiek zetten. Prins Claus en prinses Beatrix zijn hier geen uitzondering op. Toen hun kinderen nog klein waren, pakten ze regelmatig de camera erbij en schoten ze diverse kiekjes. Zo ook dit schattige plaatje van koning Willem-Alexander.

Wat een vrolijk jongetje!

Lente

Het Koninklijk huis heeft ook de lente in de bol en viert het begin van dit seizoen met een lief kiekje van de koning als peuter. “Het is lente!”, staat er bij de foto. Tevens staat erbij prins Claus de foto vijftig jaar geleden nam. De koning is in een tuinbroek gehesen en pronkt met een enorme lacht op zijn gezicht tussen de narcissen. Wat een lieve foto!

Gelijkenis dochters

Op Instagram wordt er meteen positief gereageerd op de foto. Zo stromen de reacties dat het een schattig kiekje is binnen en vinden velen dat de appel niet ver van de boom valt; Amalia zou namelijk precies op haar vader lijken. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima kregen samen dochters Alexia, Ariane en Amalia. De meeste volgers van het Koninklijk Huis vinden toch echt dat Amalia het meest op hun vader lijkt. “Net Amalia”, en “Wat lijken zijn dochters op hem. Vooral Amalia”, zijn slecht een paar van de reacties op de foto. Ben jij het hiermee eens?

Lees ook: Roxeanne Hazes beantwoordt openhartig vragen van fans op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Koninklijk Huis | Beeld: © RVD – Erwin Olaf