Emile Ratelband wil ex-vrouw terug: ‘Ik hoop dat ze me kan vergeven’

De twee zijn al vijf jaar verwikkeld in een vechtscheiding

Een paar maanden geleden was Emile Ratelbands hart nog gebroken nadat zijn 21-jarige vriendin een punt achter hun relatie zette. Echter lijkt de 68-jarige nu een andere visie op de liefde te hebben. Hij wil zijn ex-vrouw Moon van Buren namelijk terug.

In een interview met Story deed Emile zijn verhaal.

Scheiding

De scheiding tussen Emile Ratelband en zijn ex-vrouw Moon van Buren is er eentje die niet soepel verloopt. Al bijna vijf jaar zijn de twee verwikkeld in een vechtscheiding, maar als het aan Emile ligt, is het nu genoeg. Hij wil de moeder van zijn twee jongste kinderen namelijk maar wat graag terug.

Ander mens

De vechtscheiding tussen Moon en Emilie liep zo uit de hand, dat de kinderen hun vader enkel mochten zien onder toezicht. Emile verklaart echter een heel ander mens te zijn na zijn verblijf in een Thais klooster. Hij geeft naar eigen zeggen niets meer om rijkdom en om materiële zaken. De televisiepersoonlijkheid wil momenteel niets liever dan de relatie met zijn ex-vrouw nieuw leven inblazen. “Ik hoop dat Moon mij kan vergeven en me terugwil”, vertelt Emile hierover aan Story. “Ik ga op mijn knieën voor Moon en vraag haar voor alles vergiffenis. Ik wil met haar opnieuw beginnen. Het liefst als partners, als minnaars.”

Relatie

De relatie van Emile en Moon was een turbulente en ook Emile snapt dat zijn uitlatingen misschien uit het niets lijken te komen. Het huwelijk tussen de twee was namelijk nooit echt stabiel. Ze stonden meerdere keren tijdens hun relatie op het punt om een scheiding aan te vragen. In 2012 gingen ze definitief uit elkaar.

Vergeving

Emile hoopt dat Moon hem terugneemt, maar hij weet niet of die kans groot is. “Daar denk ik niet over na. Ik ga haar eerst om vergeving vragen.” Hij geeft aan dat hij hoopt dat ze in ieder geval als vrienden verder kunnen gaan, mits ze hem niet terug wil.  “Mijn verblijf in Thailand heeft me echt verlicht. Ik zie nu pas in wat belangrijk is en wat niet. Geen ruzies meer, geen rechtszaken. Ik wil alleen nog maar liefde geven.”

Lees ook: De zoon van Emile Ratelband openhartig: ‘Ik neem mijn vader al lang niet meer serieus’

Dit bericht bewaren voor later? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Videostill RTL Late Night