Zijn Enzo Knol en zijn ex Dee weer samen? ‘We hebben het ontzettend leuk in Spanje’

De twee hebben het erg gezellig in Spanje

De wereld van heel wat kinderen en jonge mensen stond op z’n kop toen Enzo Knol de veelbesproken vlog van hem en Dee de wereld in slingerde, waarin het stel vertelde dat hun relatie voorbij is. Na vier jaar samenzijn, besloten de twee een punt te zetten achter hun relatie. Dit was enkele maanden geleden. Echter hebben de twee het nu wel héél gezellig in Spanje. 

Enzo Knol plaatste een kiekje van hem en Dee in Spanje op zijn Instagram.

Geruchten
De geruchtenmolen draaide overuren toen bekend werd dat Dee ‘Demira’ van der Zeeuw met de vlogger in Spanje zat. Inmiddels hebben de twee ook gereageerd op de relatiegeruchten. Ze vertellen dat ze niet samen zijn en in zijn vlog benadrukt Enzo dat ze goede vrienden zijn. Hun vriendschap zou zelfs zo hecht zijn dat ze samen naar Spanje vlogen.

Relatie
In een vlog vanuit zijn hotelkamer geeft Enzo toe dat hij het niet gek vindt dat relatiegeruchten de ronde gaan. “Ik snap dat mensen nu zoiets hebben van: Hoezo? Maar dat komt dus omdat we nog goede vrienden zijn”, verklaart de 24-jarige. “We hebben nog steeds contact met elkaar en nu zitten we in Spanje.”

Verblijf
De twee vermaken zich prima in het zuiden van Europa. “Het is vanouds. Het is lachen, gek doen en gezellig doen”, vindt Enzo. Ook Dee vermaakt zich en heeft het ‘ontzettend leuk’. Wie vindt dat Spanje wat overdreven is voor twee vrienden: ook daar is een verklaring voor. Dee’s moeder viert namelijk haar vijftigste verjaardag. Vier maanden geleden, toen het stel nog samen was, werd voor de speciale gelegenheid een tripje naar Spanje geboekt.

Wij zijn heerlijk op vakantie! De 1e vlog daarvan staat nu online ??

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

Lees ook: Enzo Knol en Dee zijn uit elkaar

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: Videostill YouTube Enzo Knol