Estelle Cruijff heeft hersenschudding overgehouden aan gewelddadige beroving


Estelle Cruijff is bruut aangevallen en beroofd door drie mannen

Afgelopen weekend overkwam Estelle Cruijff iets waar veel vrouwen bang voor zijn; ze werd belaagd door drie mannen die haar gewelddadig beroofden. De daders gingen er onder andere met haar dure Rolex vandoor. De beroving wordt op dit moment onderzocht. Wel is bekend dat Estelle een hersenschudding heeft overgehouden aan het incident.

De nachten na de beroving waren ‘hels’.

Aangevallen

Estelle Cruijff werd zaterdagavond vlak bij haar huis in Amsterdam-Zuid overvallen door drie mannen. Ze werd aangevallen en geslagen en op hardhandige wijze van haar dure spullen beroofd. De daders zijn nog niet opgepakt, maar de politie is er hard mee aan de slag. Estelle’s hoop is gevestigd op eventuele beveiligingscamera’s die het incident hebben opgenomen of eventueel de daders voor of na het incident hebben gefilmd.

Hersenschudding

Gisteren liet Estelle weten aan RTL Boulevard dat ze ‘hevige verwondingen’ heeft overgehouden aan de brutale beroving, waaronder een hersenschudding. Daarnaast is ze natuurlijk erg geschrokken. Naast de fysieke wonden heeft Estelle ook mentaal een klap gekregen. Ze is als vrouw alleen door drie mannen overvallen en hardhandig beroofd waarbij veel klappen en schoppen vielen.

Estelle Cruijff

Estelle is de ex-vrouw van Ruud Gullit, met wie ze van 2000 tot 2013 was getrouwd en met wie ze twee kinderen heeft, dochter Joëlle (20) en zoon Maxim (17). Het nichtje van Johan Cruyff woont in onze hoofdstad Amsterdam, maar verblijft ook veel op Ibiza. Fans en volgers betuigen hun steun via Instagram, waar Estelle nog niets van zich heeft laten horen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?happy Saturday ? How cute is this bathrobe ?thank you … @leolive ???

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

Lees ook: Douwe Bob nog steeds kapot van verdriet na relatiebreuk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDA, AD | Beeld: videostill