Gespot: Eva Jinek heeft een prachtige babybuik

Wat ziet ze er goed uit!

Sinds Eva Jinek bekend maakte in verwachting te zijn van haar eerste kindje, wordt er volop gespeculeerd over hoe lang de presentatrice zwanger is. Volgens weekblad Weekend is de 39-jarige blondine ruim vier maanden zwanger. Tevens wist het blad Eva op de gevoelige plaat vast te leggen met een flinke buik.

Niet eerder konden we een glimp opvangen van haar buik.

Eerste kindje

Halverwege maart kondigde Eva via Instagram aan in verwachting te zijn van haar eerste kindje met producer Dexter van der Voorn. De talkshowpresentatrice grapte dat ze de afgelopen tijd ‘stiekem aan duopresentatie’ heeft gedaan. Eva kiest ervoor om de zwangerschap zoveel mogelijk privé te houden. Zo deelde ze tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door dat ze bekend maakte zwanger te zijn, omdat het niet langer een geheim kon blijven. “Het is iets wat ik niet langer kan verbergen, daarom vertel ik het. Met verdere details wil ik mensen niet belasten.”

Foto

Dat Eva geen kiekjes van zichzelf met groeiende buik op social media zet is dan ook geen verrassing. Weekend wist de presentatrice echter vast te leggen toen ze onderweg was naar de sportschool. Op de foto is te zien dat Eva al een behoorlijke buik heeft. Of de presentatrice in verwachting is van een jongen of meisje, is nog onbekend.

Lees ook: Zo ziet de vriend van Eva Jinek eruit 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Weekblad Weekend | Beeld: videostill De Wereld Draait Door