Emotionele Everon Jackson Hooi onthult: ‘Ik zag het leven niet meer zitten’

everon jackson hooi

“En dan ben je ook nog eens gay en een neger”

In de nieuwste aflevering van Hollands Next Top Model doet GTST-acteur Everon Jackson Hooi een boekje open over zijn verleden. In de uitzending worstelt een van de jonge modellen met zijn gevoelens. Everon herkent de pijn van model Benjamin en neemt de jongen apart om te praten over zijn eigen ervaringen. Met tranen in zijn ogen vertelt hij over zijn seksualiteit en depressie.

Er volgt een emotioneel gesprek tussen Everon en het jonge model.

Hollands Next Topmodel

In Hollands Next Top Model strijden jonge modellen tegen elkaar om een contract bij een echt modellenbureau binnen te slepen. Elke week voeren de deelnemers opdrachten uit, waaronder een opdracht voor het onderbroekenmerk van GTST-acteur Everon Jackson Hooi.

Schreeuwen

De modellen worden gevraagd op een trampoline te springen en hierbij veel emotie te laten zien. Voordat de shoot begint stelt Everon veel persoonlijke vragen, waardoor sommige modellen flink van slag raken. Vooral deelnemer Benjamin, die normaal gesproken niet over zijn gevoelens praat, heeft het er moeilijk mee. Aan Everon vertelt hij dat hij geen contact meer heeft met zijn vader, waarop Everon antwoordt dat hij dat óók niet heeft.

Emotioneel

Al gauw merkt Everon dat Benjamin het erg moeilijk heeft met de situatie. Hij neemt het jonge model daarom even apart en begint al gauw over zijn eigen ervaringen te praten, aangezien Everon ook geen makkelijke periode achter de rug heeft. “Ik merkte bij mij op een gegeven moment ook: shit, er komt niets meer uit. Ik wist niet waar het vandaan kwam en bij mij was het niet alleen maar m’n vader, veel meer factoren. Want met hem had ik ook geen contact”, geeft Everon aan.

Seksualiteit

In de uitzending is te zien dat Everon het moeilijk heeft. Hij geeft aan: “En dan ben je ook nog eens gay en een neger.” Met tranen in zijn ogen biecht de acteur op: “Ik zag mezelf, het leven niet zo lekker meer zitten. En dat komt door mijn trauma’s.” Voor Benjamin was dit enorm schrikken, aangezien hij zich herkent in de situatie van Everon. “Ik vind het gewoon moeilijk”, geeft het jonge model aan. De twee geven elkaar een knuffel en Benjamin belooft in de toekomst meer over zijn gevoel te gaan praten.

Lees ook: Emotionele Meghan Markle: ‘Het gaat niet zo goed met mij’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Hollands Next Topmodel, Videoland