In déze bioscopen verschijnt de finale van Expeditie Robinson op het witte doek


Hier willen wij bijzijn!

Het duurt nog even tot de seizoensfinale van Expeditie Robinson te zien is, maar het is er zeker een waar veel mensen naar uitkijken. Wie sleept op 21 december de felbegeerde titel Robinson 2017 in de wacht? Wil je het spektakel nog bijzonderder maken? Bekijk ‘m dan in de bioscoop!

Een aantal bioscopen zal de finale uitzenden.

De bioscopen 
Heb jij Expeditie Robinson altijd al vanaf het witte doek willen zien? Dan is dit je kans! In drie zalen van de bioscoopketen Pathé zal de finale van het realityprogramma op 21 december te zien zijn, dit meldt RTL. Het zal gaan om zalen in CineMEc in Utrecht, in Tuschinski in Amsterdam en in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, maar daar houdt het feest niet op…

Oog in oog met kandidaat 
In elke zaal waar de finale wordt uitgezonden zal één van de drie finalisten aanwezig zijn en een van de presentatoren. Het zou dus maar goed kunnen dat je opeens oog in oog staat met presentator Dennis Weening, presentator Luuk Ikink of presentatrice Nicolette Kluiver. Wie de finalisten zijn blijft nog even geheim. Ook is niet bekend in welke bioscoop welke presentator zal verschijnen. 

De kaartjes kun je hier kopen.

Lees ook: Dit zegt het over je als je vaak moet huilen bij films

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld: Videostill Expeditie Robinson