Met deze smoesjes hebben de Expeditie Robinson-deelnemers iedereen misleid

Loiza Lamers

Loiza Lamers won in 2015 Holland’s Next Top Model als eerste transgender ooit. Zij vertelde haar omgeving dat ze fotoshoots had in het buitenland. “Ik heb het heel vaag gehouden. Maar normaal gesproken heb ik mijn telefoon altijd bij me. Als je dan ineens niet meer te bereiken bent, is dat best een dingetje. Toen ik terug was, heb ik dan ook wel een paar ruzietjes gehad”, vertelt het 23-jarige model. Voor haar sociale media-accounts had ze een heel plan gemaakt, dus daar hebben mensen eigenlijk niks gemerkt.

Donny Roelvink

Donny Roelvink heeft het een beetje dramatisch ingestoken. Temptation Island was net klaar, dus de zoon van Dries Roelvink zei dat hij echt even ‘een vakantiebreak’ nodig had. Hij zou hebben gezegd: “Jongens, ik ben even naar Spanje, ik laat mijn telefoon thuis.” Volgens hem heeft deze smoes wel goed gewerkt, juist omdat hij zo’n hectische tijd achter de rug had. Ook de deelname van broer Dave was een bliksemafleider. Niemand geloofde dat hij dat jaar daarna ook gelijk mee zou doen.

Famke Louise

Famke Louise heeft alles vooruit gepland. Ze bleef tijdens haar verblijf op het eiland dus gewoon dingen delen met haar 577.000 volgers. Veel mensen dachten dat ze even met vakantie was en alleen haar management, familie en een twee vrienden wisten waar ze werkelijk heen ging. “In mijn geval scheelde het wel dat weinig mensen mijn nummer hebben”, vertelt de YouTube-ster.

Pagina 2/2

Lees ook: Kijkers in een deuk door nieuw RTL-programma ‘Beter Laat Dan Nooit’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: pxhere, Expeditie Robinson fotomontage